KAKO HITRO JO REŠITE?

Spletna križanka Slovenskih novic (26. november)

Vabljeni k reševanju spletne križanke Slovenskih novic.
Fotografija: Obožujete križanke? Preizkusite naše nove e-križanke! Ker jih v elektronski obliki še preizkušamo, bomo veseli vašega odziva, predlogov in pripomb. FOTO: Getty Images/istockphoto Getty Images
Odpri galerijo
Obožujete križanke? Preizkusite naše nove e-križanke! Ker jih v elektronski obliki še preizkušamo, bomo veseli vašega odziva, predlogov in pripomb. FOTO: Getty Images/istockphoto Getty Images

Vabljeni k reševanju naše nove elektronske križanke.

Nekaj namigov za lažje reševanje

  • Na pametnih napravah z zaslonom na dotik: za preprosto vnašanje tapnite na vprašanje. Samodejno se boste pomaknili na polje za vnos odgovora (horizontalno ali vertikalno).
  • Na osebnem ali prenosnem računalniku: z miško izberite ustrezno vprašanje ali kliknite na polje, kamor želite vpisati odgovor. Po polju se lahko premikate tudi z uporabo smernih tipk.
  • Če se zmotite, preprosto prepišete napačne vnose tako, da tapnete na ustrezno polje oziroma ponovno izberete ustrezno vprašanje.
  • Ko boste končali, izberite gumb Preveri križanko. V primeru vseh pravilnih odgovorov vam bomo čestitali, če ste ga kje polomili, pa se bodo vsi napačni vnosi izbrisali (pravilni bodo ostali vpisani).

Želimo vam veliko zabave! 

Opomba: storitev je v obdobju preizkušanja, zato vas prosimo za povratne informacije. Vse predloge in pripombe naslovite na naš e-poštni naslov.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije