PLAČALA RAČUN

Zvezdnica Sia razveselila praznične nakupovalce (FOTO)

Številnim kupcem je poravnala zneske. Pretvarjala se je, da je zadela na loteriji.
Fotografija: Med prazničnimi nakupi se je preobrazila v loterijsko zmagovalko Cici.
Odpri galerijo
Med prazničnimi nakupi se je preobrazila v loterijsko zmagovalko Cici.

Da ji denar ne pomeni veliko, vztraja v svoji uspešnici Cheap Thrills, avstralska zvezdnica Sia Kate Isobelle Furler ​pa je še dokazala, da je finančno izobilje, ki ji ga je prinesla glasba, več kot pripravljena deliti. Da ne bi kdo med prazniki občutil pomanjkanja, je radodarno pomagala nakupovalcem v dveh živilskih verigah v kalifornijskem Palm Springsu, razveseljevala pa je na zahvalni dan.
 

Kmalu so jo razkrinkali


Da so bile prodajalne minuli četrtek nabito polne, verjetno ne gre dvomiti. Tudi Sia se je pod pretvezo, da je pozabila goro nepogrešljivih sestavin za razkošno večerjo, odpravila v eno od poslovalnic znamenitega Walmarta. Tam pa se je, potem ko je napolnila svoje vrečke, postavila pred eno od blagajn, se predstavila kot Cici in ponosna naznanila, da je zadela jackpot na eni od številnih prazničnih loterij in da želi poravnati račune kar največ nakupovalcev!
Že dobri dve desetletji je na glasbeni sceni, a je običajno ne vidimo. FOTOGRAFIJE: Reuters
Že dobri dve desetletji je na glasbeni sceni, a je običajno ne vidimo. FOTOGRAFIJE: Reuters

Kandidatov za prav posebno praznično poslastico ni primanjkovalo, kadar koli je katera od blagajn seštela vsoto, že je 43-letna Sia oziroma Cici potegnila svojo kartico in plačala ves znesek. Ni minilo veliko časa, ko je velikodušna stranka s številnimi posnetki zakrožila po družabnih omrežjih, tako so navdušeni kupci tudi kaj hitro prepoznali veliko zvezdnico in jo začeli opevati zavoljo njene širokosrčnosti, Sia, ki pa se tokrat ni skrivala za nenavadno lasuljo, kot to rada počne na rdeči preprogi, pa se je veselo nasmihala v objektive in pozirala z obdarjenci. Pozneje se je preselila v prodajalno TJ Maxx, kjer ponujajo oblačila, modne dodatke in obutev, tudi tam je bila njena plačilna kartica več kot dobrodošla.

Prazniki so torej resnično pred vrati, naznanja Sia, ki ji dobrodelnost seveda ni tuja. Zadnje čase se glasbenica, ki je samostojno kariero začela 1997., ukvarja predvsem z varovanjem planeta, tako je pred meseci posnela skladbo Out There za dokumentarno serijo znamenitega Davida Attenborougha Seven Worlds, Our Planet.


Je zaprisežena veganka (ni znano, ali je nakupovalcem v Walmartu plačala tudi izdelke živalskega izvora, ne nazadnje gredo purani za zahvalni dan za med) in velika nasprotnica vzreje rodovniških psov, zagovarja tudi pravice skupnosti LGBT. Ozavešča o duševnih težavah, sama se je dolga leta spopadala z depresijo in odvisnostjo od alkohola, mučila so jo celo samomorilska nagnjena, a je končno našla pravo smer v življenju, ki ji daje smisel: pomaga drugim in s tem tudi sebi. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije