POKLICNA LJUBIMKA

Izpoved serijske ljubice: ljubimčeva žena ju je ujela v postelji. Mislila je, da bo besna, ampak ...

Svetovno znana serijska ljubica, ki je zaslovela, ker svoje ljubezenske dogodivščine rada deli z javnostjo, je razkrila posebno sočno zgodbo iz svojega spolnega življenja.
Fotografija: Mnogi iščejo zabavo zunaj zakona. FOTO: Edw/shutterstock
Odpri galerijo
Mnogi iščejo zabavo zunaj zakona. FOTO: Edw/shutterstock

54-letna Gweneth Lee je specializirana za zapeljevanje moških z debelejšimi denarnicami, ki iščejo ljubico. Eno zadnjih tovrstnih srečanj je presenetilo celo njo.

»Žena enega od mojih ljubimcev je izvedela za najino razmerje. Zgrabila je njegov telefon in prebrala najina sporočila, videla je tudi vsa draga darila, ki mi jih je dal,« pravi Gweneth. »Mislila sem, da bo besna, da me bo zastrupila.«

Zgodilo pa se je nekaj povsem nasprotnega. Žena se ni razjezila, temveč jo je situacija – presenetljivo – podžgala.

»Imeli smo trojčka,« v smehu pove Gweneth.

image_alt
VIDEO: Ne boste verjeli, s čim vdova (49) mastno služi

»Videti sem bila kot njena mlajša različica, noro smo uživali. Potem smo se še enkrat dobili vsi skupaj, sama z njim pa se nisem več sestala. Vzela sta me za svojo.«

To ni prvič, da je bila Gweneth ujeta pri dejanju

»Nekoč me je kontaktirala ženska in postavila veliko vprašanj o moškem, ki ga sploh nisem osebno poznala. Z njim sva si nekaj mesecev pošiljala samo sporočila, potem pa pretrgala stike. Rekla sem ji, da res nimam pojma, kdo je, a vseeno me lahko vpraša kar koli. Bila je neverjetno prijazna, spoštljiva, celo zahvalila se mi je. Bila sem že tretja ženska, ki jo je poklicala, in očitno druge niso bile tako prijazne do nje,« pravi.

Kako ujeti bogataša?

54-letnica, katere moto je, da je življenje veliko bolj zabavno, če je tvoj ljubimec milijonar, ima šest pravil, če se želiš zabavati z bogatimi moškimi.

image_alt
Bogata pohotnica: kršila 'lockdown', da bi bila z ljubimci

1. Za fotografije na platformah za zmenke najemite profesionalnega fotografa. Ni poceni, a se obrestuje.

2. Ne seksajte na prvem zmenku, pustite to češnjo na vrhu za drugič. Tako bo bolj neučakan, da vas znova vidi.

3. Imejte zanimivo zgodbo – spolna privlačnost sama po sebi ga ne bo zanimala dolgo. Želel se bo pogovarjati. Naj vas ne bo sram govoriti o svojih kariernih dosežkih in akademskih kvalifikacijah. Morate biti pozitivni, pripravljeni na potovanje in avanturo.

4. Naredite domačo nalogo in dobro raziščite svojega moškega. Kdor ima veliko denarja, bo imel tudi bogat digitalni odtis – če ni kriminalec.

5. Bodite pripravljeni na zmenek tudi s poročenim moškim.

6. Iščite na pravih mestih. Bogataša ne boste našli na Tinderju, temveč na straneh, kot je IllicitEncounters.

Ko je govorila o svojem zadnjem ljubimcu, je rjavolaska povedala:

»Je multimilijonar, čigar žena si zatiska oči pred njegovim varanjem. Vsako poletje gre za dva tedna z njo na dopust, zatem pa na teden zabave s svojo ljubico – letos sem bila to jaz.«

 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije