Zakonca Sussex pohitela z biografijo

Knjižna izpoved prihaja na police avgusta. Dvor trepeta pred blatenjem.
Fotografija: V ZDA so si ustvarili novo življenje. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
V ZDA so si ustvarili novo življenje. FOTO: Reuters

Zakonca Sussex nadaljujeta svoje mnogo bolj umirjeno življenje na drugem koncu luže, se posvečata vzgoji sina Archieja, dobrodelnim dejavnostim, filmu in, kot kaže, tudi pisanju knjig. Avgusta prihaja na knjižne police njuna izpoved na papirju, ki jo mnogi sicer napovedujejo že vse od razkola z britanskim dvorom.
Zanesljivo ena od letošnjih knjižnih uspešnic FOTO: Dey Street Books
Zanesljivo ena od letošnjih knjižnih uspešnic FOTO: Dey Street Books

Finding Freedom oziroma Iskanje svobode se glasi naslov težko pričakovane biografije, ki sta jo Meghan in princ Harry začela pisati menda že konec lanskega leta, v minulih mesecih pa se je nabralo še veliko več sočnega gradiva za knjigo, v kateri bosta slovita zakonca brez dlake na jeziku in ovinkarjenja razodela svojo plat zgodovinskega slovesa od krone in svoje življenjske nazore ter dozdajšnje izkušnje tako s kraljevim svetom kot z navadnimi smrtniki. Založba, ki jo je doletela čast izdaje knjige, je Dey Street Books, ki je v lasti velikana Harper Collins, za pero pa sta poprijela dobra novinarska prijatelja zakoncev, Omid Scobie in Carolyn Durand. Odveč je seveda omenjati, da prednaročila že dosegajo rekordne številke.


»Iskren vpogled v prepričanje samozavestnega, naprednega in vplivnega para, ki se ne boji odmika od tradicije in se je odločno lotil tlakovanja nove življenjske poti ter se posvetil ustvarjanju boljšega jutri za vse človeštvo,« se glasi ena od laskavih napovedi dela, ki bo štelo kar 320 strani in se že razglaša za največjo uspešnico leta. To je seveda povsem verjetno, še bolj zanesljivo pa je, da bo knjiga, kakor 1993. Dianina izpoved izpod peresa Andrewa Mortona, oblatila britanski dvor in mu prizadejala hud udarec, se bojijo na Otoku. Digitalna različica bo na prodaj od 11. avgusta, tiskana pa od 20. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije