ŽALOSTNO

VIDEO: Lepotna blogerka s solzami v očeh sporočila: Umiram

Pri 49 letih so ji sporočili, da ima le še nekaj tednov življenja.
Fotografija: Žalostno slovo. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Žalostno slovo. FOTO: Youtube

Lepotna blogerka Samantha Jaelle se je prejšnji torek zbudila s hudim glavobolom, ki tudi čez dan ni ponehal. Zdravniki so že nekaj dni pozneje potrdili, da je vzrok glavobola zelo redka in agresivna oblika raka na možganih. Zdravila, ki bi ji v tem stadiju raka pomagal, ni. Zdravniki, so ji napovedali, da ima le še nekaj tednov življenja.

49-letna Samantha, mati štirih otrok in babica osmih vnukov iz Norfolka v Angliji, se je odločila, da se bo od svojih sledilcev poslovila kar na youtubu, kjer je njene vloge, namenjene ženskam v zrelih letih, spremljalo okoli 15.000 ljudi.


»Moje poslednje slovo/Moj najslabši teden« je naslov njenega zadnjega posnetka. »Končujem svoje popotovanje na youtubu. Bo dobro, a tudi žalostno,« je začela. Sledilce je nato prosila, da ji pomagajo financirati njeno zadnje potovanje po Veliki Britaniji z družino, nakar se je zlomila in zajokala.


Zagnali so spletno donatorsko kampanjo GoFundMe, nato pa je sporočila, da so se našli sponzorji, ki bodo njeno potovanje podprli. V nekaj dneh po tem, ko je izvedela za diagnozo, je Samantha začela izgubljati vid na eno oko, slabeti pa je začel tudi njen spomin.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije