NARAŠČAJ

Tretjega dojenčka naznanila s kolački

Novico o nosečnosti je prvorojenka Gal Gadot sprejela s krikom groze. Mlajši pa je morala razložiti, kako nastanejo otroci.
Fotografija: S prihodom male Danielle so postali družinica petih. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
S prihodom male Danielle so postali družinica petih. FOTO: Osebni Arhiv

Doslej si je izraelska lepotica Gal Gadot že trikrat oblekla oblačilce amazonske princese, ki jo poznamo kot Čudežno žensko. Sprva v filmu Batman proti Supermanu: Zora pravice, nato pa dvakrat v celovečercih, v katerih je imela bojevita junakinja glavno in naslovno vlogo. A čeprav se je v lik superjunakinje z veseljem potopila, tudi da bi prvorojenki pokazala, da so ženske vsaj tako močne kot moški, čeprav se z njimi morda ne morejo kosati v telesni moči, se nikoli ni počutila tako močne kot tedaj, ko je na svet spravila otroka.
Čudežna ženska je dobila že tretjo hčerko. FOTO: cover images
Čudežna ženska je dobila že tretjo hčerko. FOTO: cover images

»Vem, zveni pocukrano, a ko poviješ otroka, ko spraviš na svet to novo bitjece, se počutiš kot boginja. Ni lepšega občutka od tistega, ko postaneš mati.« In to izjemno občutenje je zvezdnico zdaj prevzelo že v tretje.
 

Govor o ptičkih in čebelicah


Gal in Jaron Varsano, ki sta se zaljubila leta 2006 in se dve leti pozneje tudi poročila, sta ljubezen prvič okronala z otrokom pred devetimi leti, ko ju je osrečila prvorojenka Alma. Tej se je pet let pozneje pridružila sestrica Maya. In ker je Gal ne nazadnje le čudežna ženska, je hčerko dobila še v tretje, še svojo tretjo superdeklico. »Moja čudovita družina. Ne bi mogla biti bolj srečna in hvaležna. Sicer sem nekoliko utrujena, a tudi vznemirjena, da smo v svojo sredo pozdravili še malo Daniello,« je najavila, da je zdaj mamica treh.

Na prvi marčevski dan sta zaljubljenca oznanila, da sta vnovič v veselem pričakovanju. A če so nosečnost Galini prijatelji in oboževalci sprejeli z navdušenjem, je bilo novico, da prihaja še en otročiček, nekoliko bolj zapleteno sporočiti Almi in Mayi. »Za vse v družini sem kupila kolačke. Za vsakega enega, vključno z našim psom,« je igralka vedela, da lahko sladka dobrota nekoliko ublaži šok.

»Toda eden je ostal nedotaknjen, zato sem hčeri začela spraševati, za koga bi lahko bil.« Deklici sta postregli s kupom odgovorov, naštevali enega člana (tudi razširjene) družine za drugim, dokler ni Gal pokazala na svoj trebušček. In v odgovor zaslišala Almin krik groze. »A ko se je privadila ideji, je postala noro navdušena, da bo še v drugo starejša sestrica.«


Pri tem pa je Gadotova še dodala, da razkritje nosečnosti ni bil edini neroden pogovor v tistih dneh. Mlajšo je namreč že bolestno zanimalo, kako otrok sploh pride v trebušček in nato na svet. »Razložila sem ji, da mora očka mamico močno objeti in v moj trebuh posaditi seme. Imela sem cel govor o ptičkih in čebelicah.« Verjetno pa bo štiriletnica zdaj, ko je dojenčica v hiši, imela kup novih vprašanj. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije