NOSEČNOST

Škandal: priljubljeni pevec naredil otroka 25 let mlajši

Aca Lucas naj bi ji tudi grozil in jo prepričeval, naj splavi.
Fotografija: Aca Lukas. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Aca Lukas. FOTO: Facebook

Aleksandar Vuksanović, znan predvsem kot Aca Lukas, je nedavno postal dedek, zdaj pa bo očitno spet tudi očka. Tanja Bogdanović (23) namreč trdi, da ji je priljubljeni pevec naredil otroka. Mladenka iz Beograda zatrjuje, da ji je pevec ponujal denar v zameno, da naredi splav, vendar naj bi 23-letnica to odločno zavrnila. Po njenih besedah so potem sledile grožnje.

Tanja je za srbske medije povedala, da je Lukasa spoznala v restavraciji v Beogradu. »Prišel je do mene in mi dejal, da sem zelo lepa,« je povedala. Okoli petkrat naj bi se sestala, potem pa je šestič odšla z njim v stanovanje. »Tam mi je igral na klavir in pel,« je še dodala. Nato naj bi sledil seks brez zaščite in Tanja pravi, da je takrat zanosila.

Želel naj bi ji plačati za splav

Ko je izvedela novico, naj bi poklicala Lukasa in mu jo povedala. »Vprašal me je, koliko denarja potrebujem, da naredim splav,« je za Blic dejala 23-letnica. Pevec naj bi poskušal vse mogoče, da le ne bi obdržala otroka. 

Aca Lukas je navedbe dekleta odločno zanikal. Medijem je sicer potrdil, da Tanjo pozna in da je bila skupaj z njim in drugimi prijatelji v stanovanju, vendar je njeno zgodbo o nosečnosti označil za laž.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije