GLAS

S Pujso Pepo bo postala milijonarka

Najstnica risani junakinji posoja glas že enajst let.
Fotografija: Prihaja iz premožne družine.
Odpri galerijo
Prihaja iz premožne družine.

Pujsa Pepa nedvomno zgodba o uspehu, ki je prinesla bogastvo vsem vpletenim. Med njimi je veliko pozornosti deležna danes 16-letna Harley Bird. Najstnica je namreč na dobri poti, da postane milijonarka, še preden bo dopolnila 21 let. Manj kot petletna je začela posojati glas slavnemu risanemu liku.
Harley ji je prvič posodila glas, ko še ni imela pet let.
Harley ji je prvič posodila glas, ko še ni imela pet let.

Z uspehom franšize se je višal tudi njen honorar, tako da danes zasluži 1150 evrov na uro, kar nanese slabih 14.000 evrov na teden. Njen zaslužek bo z leti le še naraščal. »Harley je trenutno najuspešnejša najstniška sinhronizatorka v Veliki Britaniji,« je povedal neimenovani poznavalec. »Zelo težko bi jo nadomestili, saj je dovolj zrela, da bi bila uspešna igralka, hkrati pa ima prepoznaven glas, ki je nezamenljivo Pepin.«
Pujso Pepo so prevedli v 40 jezikov.
Pujso Pepo so prevedli v 40 jezikov.

Harley je povedala, da na začetku še ni znala brati, zato so ji povedali, kaj naj reče. »Oni so brali, jaz pa sem jih posnemala. Pepo sinhroniziram že 11 let in resnično razumem njen lik, kako razmišlja in kako bi se lotila stvari. »Sicer pa Harley tudi brez lastnega zaslužka ne bi šlo slabo. Njeni starši Gill in Craig imajo gradbeno podjetje GGR group, ki obrne 25 milijonov evrov na leto. Družina živi na podeželju v bližini Tringa, kjer imajo dva pujska po imenu Peppa in George.

Najstnica je povedala, da ji zelo ustreza, da ni deležna pritiskov javnosti, saj posoja le glas. Risanka Pujsa Pepa se predvaja v 180 državah v 40 različnih jezikih, celotna franšiza pa je vredna 1,6 milijarde evrov. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije