PRINCESKA CHARLOTTE

Pri treh letih že modna navdušenka

Princesa Charlotte že ima svojo najljubšo torbico. Kot večina deklic tudi ona obožuje rožnato barvo.
Fotografija: Katina stilistka poskrbi, da sta mama in hči vedno videti odlično. FOTO: guliver/GETTY IMAGES
Odpri galerijo
Katina stilistka poskrbi, da sta mama in hči vedno videti odlično. FOTO: guliver/GETTY IMAGES

Čeprav je maja dopolnila komaj tri leta, je princeska Charlotte menda že velika modna navdušenka. Tako je dejal njen oče princ William, ki je povedal še, da je trenutno njen najljubši kos rožnata torbica, ki ji je menda ni mogoče izpuliti iz rok. Tudi sicer naj bi bila rožnata najljubša barva mlade princeske. Omenjeno torbico, na kateri je vgravirano njeno ime, je William za hčer dobil v dar na enem od uradnih obiskov, svoji sta dobila tudi njegova sinova George in Louis, a se nista tako zelo navezala nanju kot njuna sestrica.

Charlotte sicer še ni dovolj stara, da bi izbirala svoja oblačila, sploh za uradne obiske, na katerih spremlja starše, saj »bi v tem primeru nase navlekla nemogoče kombinacije«, je pred časom v smehu dejala njena mama vojvodinja Cambriška. A kljub temu upošteva hčerine želje, ko izbira njena oblačila. Tako je Charlotte pogosto mogoče videti v rožnati oblekah ali oblekah z rožnatimi detajli. Nazadnje je v takšni veselo skakala naokoli na tekmi pola, na kateri je nastopil njen oče, obiskala pa jo je z mamo in bratom Georgeem.

Charlottina najljubša torbica je seveda rožnata. FOTO: AP
Charlottina najljubša torbica je seveda rožnata. FOTO: AP

In kot večino reči, v katerih se pojavi v javnosti, so tudi to rožnato-belo obleko nemudoma razprodali. Omenjena tekma je bila ena redkih priložnosti, ko se Kate ni odločila za opravo, ki bi se ujemala s hčerino, ampak je oblekla svetlo modro. Mama in hči namreč pogosto oblečeta ujemajoči se opravi, kar je po mnenju britanskega modnega strokovnjaka precej tvegano početje.

»Med mladimi mamami se je v zadnjih letih razpaslo, da hčere obravnavajo kot svoje modne dodatke, pogosto jih oblačijo ujemajoče se s svojimi opravami, a to hitro lahko izpade kičasto. K sreči ima Katina stilistka odličen okus in oko in zna presoditi, kje je meja med ljubkim in osladnim,« je povedal Simon Glazin.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije