PLESNI ŠOV

Preplah na BBC, saj je slovensko-ukrajinska plesalka pozitivna

Na britansko televizijo se vrača plesni šov, a že prvi snemalni teden se srečujejo s težavami. Završalo je zaradi slovensko-ukrajinske plesalke.
Fotografija: Nadiya Bychkova. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Nadiya Bychkova. FOTO: Instagram

Pred začetkom nove sezone priljubljenega šova Strictly Come Dancing je zavladala prava panika. Profesionalna ukrajinsko-slovenska plesalka Nadiya Bychkova, ki že več let navdušuje v plesnem šovu, je bila pozitivna na testiranju za koronavirus.

Britanski Daily Mail poroča, da je zavladal pravi kaos. Njen test naj bi bil pozitiven po prvem snemalnem tednu, kar pomeni, da bo moral velik del plesalcev in produkcijske ekipe v karanteno za deset dni. »To ni ravno sanjski začetek. Nič čudnega, da šefi BBC že paničarijo,« dodajajo.BBC naj bi bil zelo previden in strogo upošteva varnostne ukrepe, a več kot očitno je, da vsega ne morejo nadzirati. Nadiya naj bi bila pozitivna po prvem srečanju v studiu. »K sreči še nihče izmed zvezd ni bil pozitiven na testu, a vsi, ki so bili v stiku z njo, se morajo samoizolirati,« dodajajo.Nadiya na otoku navdušuje že od leta 2017. V preteklih sezonah je plesala z igralcem Davoodom Ghadamijem, pevcem Leejem Ryanom in nogometašem Davidom Jamesom. Lansko sezono so šov prilagodili razmeram in zato ni plesala z zvezdami, a je bila vseeno del šova. S kom se bo to leto vrtela po plesišču, še ni znano. Med potrjenimi zvezdniki, ki bodo sodelovali v šovu, so član zasedbe McFly's Tom Fletcher, igralec John Whaite , voditeljica AJ Odudu, novinar Dan Walker, igralka Katie McGlynn, voditelj Rhys Stephenson, podjetnica Sara Davies in komik Robert Webb.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije