NOV DOM

Princ Harry in Mehgan Markle nesrečna v svojem domu: po dveh letih se spet selita

Princ Harry in Meghan Markle menda iščeta nov dom za svojo družino. Čeprav jima sedanja soseska ni najbolj pogodu, naj bi ostala v bližini.
Fotografija: Njuna soseda je Oprah Winfrey. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Njuna soseda je Oprah Winfrey. FOTO: Reuters

Princ Harry in njegova žena Meghan sta spomladi 2020 zapustila Veliko Britanijo in kraljevo družino ter se najprej za par mesecev naselila v Kanadi, nato pa sta jo mahnila južneje, v njeno rodno Kalifornijo. Tam že od začetka bivata v prestižni soseski Montecito, v vili, ki je ocenjena s 13 milijoni evrov.

Montecito je luksuzna soseska v okrožju Santa Barbara. FOTO: Dghagi/getty Images
Montecito je luksuzna soseska v okrožju Santa Barbara. FOTO: Dghagi/getty Images

Ob njej so bazen in teniško igrišče pa razkošen vrt, na katerem ima Archie ogromno prostora za vragolije, v vili pa so med drugim devet spalnic, 16 kopalnic, bogato založena vinska klet, igralnica za otroka, domača telovadnica, kinodvorana, soba za biljard in savna. Če bi Harryja in Meghan obiskalo veliko ljudi in za vse v hiši ne bi bilo prostora, je na posesti še hiša za goste.

A kljub vsemu naštetemu se par menda tam ne počuti več prav prijetno in menda že išče nov dom zase in za otroka, hišo, v kateri živijo zdaj, pa že prodaja, a zanjo ni mogoče najti oglasa, nepremičninski agenti jo ponudijo le potencialnim kupcem, ki imajo dovolj pod palcem in ki se jim zdijo resni kandidati za nakup.

»Susseška nista najbolj navdušena nad trenutno hišo in lokacijo, kljub temu pa iščeta nov dom nekje v bližini,« je ameriškim medijem povedal dobro obveščeni vir.

V Montecitu sicer živi nemalo zvezdnikov, med sosedi družine Sussex so tako denimo Oprah Winfrey, pa igralci Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges in Rob Lowe, pevka Ariana Grande ter komičarka Ellen DeGeneres. Lowe se je lani pošalil, da jim je prihod Susseških uničil mirno življenje, ki so ga bili vajeni. »Niti po kavo ne morem več, ne da bi srečal kup paparacev. Ti sicer čakajo princa, ne mene, a so vseeno moteči,« je dejal. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije