INSTAGRAM

Noro: slavna igralka pri 60 letih vstopila na družabna omrežja

Ameriška igralka Michelle Pfeiffer na instagramu. Zvezdnica je prekinila kariero zaradi materinstva.
Fotografija: Praznovanje 25-letnice poroke FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Praznovanje 25-letnice poroke FOTO: Instagram

Prejšnji teden je svoj instagram odprla ena največjih igralk v zgodovini Hollywooda Michelle Pfeiffer. Očitno je hitro dojela, kako zadeva deluje, saj je že začela objavljati kratke izseke iz svojega zasebnega življenja. Tako je v nedeljo 60-letna zvezdnica filmov Brazgotinec, Nevarni um, Tequila Sunrise, Batman, Nevarna razmerja, v zadnjem času pa navdušuje v filmu Ant Man in seveda z vlogo v posodobljeni različici filma Umor na Orient Ekspresu, na spletu objavila fotografijo z možem Davidom E. Kelleyjem.
Vrnila se je v velikem slogu. FOTO: Guliver/getty Images
Vrnila se je v velikem slogu. FOTO: Guliver/getty Images

On je slovit televizijski producent nadaljevank Ally McBeal, Praksa in trenutnega megahita Majhne laži. Fotografija, ki jo je objavila Pfeifferjeva, je s praznovanja 25-letnice njunega zakona. Treba je priznati, da Michelle odlično skriva svoja leta, saj je videti kot ženska v 30. letih, in ne kot 60-letna mati dveh otrok.


Doslej igralka ni bila prisotna na družabnih omrežjih, prav tako ni aktivno promovirala lastnega zvezdništva. Ljubitelji filmov je kljub temu niso pozabili, saj je v nekaj dneh presegla 70.000 sledilcev. Prva objava igralke je bila odlično izbrana, saj se predstavi v vlogi Catwoman iz filma Batman se vrača iz leta 1982 v režiji Tima Burtona. Gre za sloviti prizor, v katerem se Catwoman prvič predstavi Batmanu, ki ga igra Michael Keaton, in Pingvinu v interpretaciji Dannyja DeVita, nato pa za njo eksplodira stavba.
Vrnila se je v velikem slogu. FOTO: Guliver/getty Images
Vrnila se je v velikem slogu. FOTO: Guliver/getty Images

Akcijski junaški filmi so ji pisani na kožo, kar dokazuje tudi v vlogi Janet van Dyne v zadnji ekranizaciji Ant Man in Osa. Režiser filma Peyton Reed, ki jo je na vsak način hotel imeti v ekipi, je povedal: »Takšnega filma ni snemala od začetka osemdesetih. Zelo zanimivo je bilo opazovati, kako hitro se je seznanila z novimi pristopi in tudi mitologijo našega sveta.«


Spomnimo, da je Michelle prekinila svojo kariero, da bi lahko skrbela za svoja otroka, zdaj 25-letno Claudio Rose in leto mlajšega Johna Henryja, oba ima s Kelleyjem, ki je njen drugi mož. »Po prihodu otrok so se moje prioritete spremenile, vse skupaj je postajalo čedalje bolj težko, ko sta odraščala. Pričakovali bi, da bo obratno. Na sceno sem se vračala počasi, nekaj malega sem naredila tukaj in tam, želela sem se pripraviti. No, zdaj sem se vrnila, ker si to lahko privoščim. Odlično se počutim, to ljubim, imam se super.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije