KRALJEVI DVOR

Meghan objema celo varnostnike

Američanka bo v kraljevo družino prinesla toplino in neposrednost. A protokol britanskega dvora ne odobrava objemanja zaposlenih.
Fotografija: Meghan je zelo topla oseba, pravi njena prijateljica. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Meghan je zelo topla oseba, pravi njena prijateljica. FOTO: AFP

Bodoča vojvodinja Meghan Markle, ki si je, preden je omrežila britanskega princa Harryja, kruh služila kot igralka, je menda izjemno odprta in topla oseba. Tako je o prijateljici dejala Bonnie Hammer, ki Meghan pozna že leta. Spoprijateljili sta se, ko je Meghan prišla na avdicijo za serijo, ki jo je izstrelila med zvezde, Bonnie pa je tam delala kot producentka. Za posebno oddajo o Harryju in Meghan, ki jo bodo v Združenih državah Amerike predvajali te dni, je Bonnie dejala, da bo Američanka v britansko kraljevo družino prinesla nekaj svežine, ki jim je tako zelo manjka.

»Precej dela je pred njo storila že Kate. Tudi ona je vedno nasmejana in videti dostopna. Ljudje jo imajo radi, a kljub temu je še vedno Britanka in oni so bolj zadržani od nas, Američanov,« je dejala Bonnie, ki je vabilo na poroko leta seveda že dobila.

Britanci so tudi pregovorno bolj zadržani od Američanov in mnogim objemanje ni najbolj prijetno. FOTO: AFP
Britanci so tudi pregovorno bolj zadržani od Američanov in mnogim objemanje ni najbolj prijetno. FOTO: AFP

Za oddajo, ki predstavlja ljubezensko zgodbo Harryja in Meghan od začetkov do zaroke, je producentka med drugim dejala, da se Meghan že od nekdaj rada objema in na ta način pozdravlja vse okrog sebe. "Pazniki v Kensingtonski palači so bili menda nemalo začudeni in presenečeni, ko jim je Meghan padla v objem," je v smehu dejala Bonnie.

"Ko so ji dejali, naj tega ne počne, saj protokol objemanja zaposlenih ne odobrava, se je odzvala, da je to pač v njeni naravi, saj da je Američanka. Seveda se bo morala podrediti mnogo pravilom in protokolu, a takšne male reči, ki so samo njene, in jih lahko počne za štirimi stenami, bodo ostale in popestrile turobno kraljevo družino," je še dejala Bonnie. Za oddajo pa je spregovorila še ena Meghanina prijateljica in igralka Janina Gavankar, ki je razkrila, da je bila Meghan po prvem zmenku s Harryjem čisto preč. "Ni in ni se nehala hihitati. Bila je kot osnovnošolka. In že po prvem zmenku je dejala, da se ji zdi, da je to to, da je Harry njen moški. Lepo jo je bilo gledati tako srečno," je povedala Janina, ki bo jutri prav tako lahko s prijateljico praznovala enega najsrečnejših dni v njenem življenju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije