KRVAVA LJUBEZEN

Ljubimcu skoraj odgriznila nos

Heather Locklear vnovič obtožena domačega nasilja. Z brcami in pestmi se je lotila tudi treh policistov.
Fotografija: S pestmi se je spravila tudi nad nekdanjega partnerja in soigralca Jacka Wagnerja. Foto: Guliver/Cover images
Odpri galerijo
S pestmi se je spravila tudi nad nekdanjega partnerja in soigralca Jacka Wagnerja. Foto: Guliver/Cover images

Od njenih srednješolskih dni je preteklo že ogromno vode, pa vendar se je zdaj 56-letni igralki Heather Locklear morda zazdelo, da je čas zavrtela nazaj, spet je namreč navezala stike s fantom, ob katerem ji je kot srednješolki srce hitreje bilo: ob Chrisu Heisserju je znova začutila metuljčke v trebuhu. A če je obujeno mladostno ljubezen radostno razkazovala na instagramu, med golobčkoma vendar ne vlada le sožitje. Preliva se tudi kri. Dobesedno. Blondinka je pod vplivom alkohola namreč pozabila na ljubezen in se izvoljencu zagrizla v nos.

S Heather Locklear je pred policijskim fotografom odpadel nekdanji zvezdniški blišč.
S Heather Locklear je pred policijskim fotografom odpadel nekdanji zvezdniški blišč.


Kaj je sprožilo spor in fizični obračun med Heather in Chrisom, ni znano, dejstvo pa je, da niso padale zgolj težke besede, temveč tudi udarci, dokler ni (nekdanja) lepotica pokazala zob in se pognala Chrisu v obraz. Natančneje, v njegov nos, in mu menda celo odgriznila košček konice. Ker naj bi se tudi on nanjo spravil z zobmi, je zatem poklicala policijo, a to se ji je pošteno maščevalo. Ker se je imela za žrtev, ji ni šlo v račun, da so ji hoteli nadeti lisice, zato je svoj bes sprostila še nad predstavniki zakona.
Heather in Chris sta se privič zaljubila že v šolskih klopeh.
Heather in Chris sta se privič zaljubila že v šolskih klopeh.


»Ozmerjala in udarila je policistko, enega policista brcnila v mednožje, tretjega boksnila, vse štiri pa nekam poslala,« je povedal vir.
Razkurjene zvezdnice niso peljali naravnost za zapahe, ampak sprva v bolnišnico, in sicer zaradi trditev, da jo je Heisser ugriznil. Šele nato je pristala za rešetkami, po plačilu 20.000 dolarjev varščine so jo izpustili naslednje jutro. Podobno kot Heisserja, ki so ga nekaj ur po igralkini aretaciji prijeli zaradi vožnje pod vplivom alkohola.
Pred sodnikom bodo vročekrvno zvezdnico, obtoženo domačega nasilja in napada na predstavnike zakona, zaslišali 13. marca, Heisser pa bo svojo plat zgodbe na sodišču pojasnjeval mesec pozneje. Igralki najbrž ne bo v prid dejstvo, da je jeseni pijana zapeljala z avtom v jarek, prav tako ne, da ima v svojih policijskih spisih že omenjeno nasilje nad partnerjem. Tudi ko se je še videvala z nekdanjim soigralcem Jackom Wagnerjem, bilo je leto 2011, je bilo policijsko posredovanje nujno, saj naj bi se spor med nekdanjima zaljubljencema prevesil v pretep. A tedaj sta se oba vzdržala obtožb proti drugemu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije