Komaj čakata, da bodo štirje

Chrissy Teigen in John Legend bosta v drugo zibala. Lepotica verjame, da ji pod srcem raste deček.
Fotografija: Chrissy Teigen in John Legend FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Chrissy Teigen in John Legend FOTO: Facebook

Želela si je velikanske družine, a ji jo je zagodla usoda. Kajti čeprav sta se Chrissy Teigen in John Legend nadvse trudila, v lepotičinem trebuščku ni in ni hotelo vzkliti življenje. Obupavala je že, ali bo sploh kdaj okusila čare materinstva, dokler ji ni na pomoč ni priskočila sodobna medicina in je pred dobrim letom in pol po mučnih hormonskih terapijah in zunajmaternični oploditvi nato vendar pozdravila prvorojenko Luno. Zdaj pa je zvezdniški parček že lahko sporočil, da bo njuna malčica že čez nekaj mesecev postala starejša sestrica. »Končno mi tega ni več treba skrivati,« je navdušeno čivknila temnolaska in pridala fotografijo svojega že zaobljenega trebuščka. In, za vsak primer, če se v množici njenih sledilcev skrivajo dvomljivci, še malce šaljivo pridala, da je prihajajoči malček vsekakor Johnov.

Bojevanje z neplodnostjo ni bilo težko le za Chrissy, ki se je ničkolikokrat pred mediji zlomila v solzah. Prav tako je mučila zvezdnika, le da je ta svoje strahove po moško skrival v sebi. »Želiš si verjeti, da vse deluje tako, kot mora. Da je vse popolno. A žal ni vselej tako,« se je zdaj malce odprl in dodal, da bi sicer morda lahko zanosila tudi po naravni poti, a s precej težav in brez zagotovil. »Na srečo živiva v času, ko lahko par dobi otroka tudi drugače, z nekaj pomoči. In tako sva dobila Luno.« Podobno bosta zdaj dobila še otročička številka dve, pri čemer mnogi že govoričijo, da bo prihajajoči dojenček v družinico prinesel malce testosterona in uravnotežil hormonska razmerja moči. To verjame tudi Chrissy, ki je, sicer še pred razkritjem druge nosečnosti, dejala, da bo njun drugi otrok vsekakor deček.

Golobčka sta seveda navdušena nad novim porajajočim se življenjem. A prav nič manj naj ne bi bila navdušena niti Luna, za katero so že zdaj vsi prepričani, da bo odlična v vlogi velike sestre.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije