IZRASTEK

Khloe Kardashian razkrila: šlo je za kožnega raka (FOTO)

Mislila je, da je gre za opeklino oziroma za mozolj, a se je izkazalo, da je bilo še bolj nevarno.
Fotografija: Khloe Kardashian z obližem na obrazu. FOTO: Andrew Kelly Reuters
Odpri galerijo
Khloe Kardashian z obližem na obrazu. FOTO: Andrew Kelly Reuters

Kožni rak je najpogostejših rakov pri ljudeh. Prvi znak melanoma so običajno sprememba velikosti, oblike ali barve kožnega znamenja. Kožni rak ne izbira in lahko doleti kogar koli.

Pred dnevi se je tako o svoji izkušnji s kožnim rakom razgovorila Khloe Kardashian, ki je kar leto dni bila prepričana, da je izrastek na njenem obrazu pravzaprav nekakšna opeklina oziroma mozolj. Svoje sledilce je opozorila, naj bodo previdni in naj posvečajo pozornost stanju kože. Zvezdnici so nevarni izrastek odstranili oktobra lani.

Khloe Kardashian FOTO: Osebni Arhiv/instagram
Khloe Kardashian FOTO: Osebni Arhiv/instagram

Poseg, s katerim so Kardashianovi odstranili izrastek, je pustil brazgotino in vdolbino na njenem obrazu. Po devetih mesecih se je Kardashianova odločila, da jo zapolni s polnilom. »Vesela sem, da moj obraz končno spet dobiva nazaj pravo obliko,« je zapisala Kardashianova.

Kardashianova je zapisala, da ne ve, kaj bi se zgodilo, če ne bi šla k zdravniku. Pozvala je sledilce, naj bodo pozorni na spremembe na koži in naj vsaj enkrat na leto obiščejo zdravnika. »Nikoli ne morete biti preveč previdni. Sami ste odgovorni zase. Poskrbite zase,« je zapisala.

Khloe Kardashian FOTO: Osebni Arhiv/instagram
Khloe Kardashian FOTO: Osebni Arhiv/instagram

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije