OPEŠAN

Johnny Depp je le še bleda podoba samega sebe

Nekoč je bil lepotec, danes zapit in prepirljiv.
Fotografija: Johnny Depp se predaja glasbenim vodam. FOTO: Guliver/Cover Images
Odpri galerijo
Johnny Depp se predaja glasbenim vodam. FOTO: Guliver/Cover Images

Filmski megazvednik Johnny Depp se v zadnjem obdobju prepušča predvsem glasbi in nastopanju v superskupini Hollywood Vampires skupaj z Aliceom Cooperjem in Joejem Perryjem. Njegovo življenje je postavljeno na glavo, odkar se je ločil od svoje mične mlade žene Amber Heard, ki ga je obsodila nasilništva in mu odškrnila kar pošten kos premoženja.
Johnny Depp se predaja glasbenim vodam. FOTO: Guliver/Cover Images
Johnny Depp se predaja glasbenim vodam. FOTO: Guliver/Cover Images


Znašel se je tudi v tožbi s svojim računovodjo, ki naj bi zapravil veliko njegovega denarja, a drugi trdijo, da ga igralec preprosto preveč požene za draga vina in kokain. Resnica je verjetno nekje vmes, ni pa mogoče zanikati, da je z njim nekaj narobe. Na spletu so se pojavile fotografije nekoč tako želenega moškega, na katerih je videti kot prikazen, saj je povsem bledikav in ima velike podočnjake, izgubil je tudi veliko telesne teže.

Pred dnevi je imel koncert v Moskvi in ob tej priložnosti je obiskal lokalni muzej, kjer se je fotografiral z osebjem. V javnost so prišle tudi govorice, da naj bi napadel nekoga iz ekipe prihajajočega filma Mesto laži. Menda je hotel udariti nekega moškega. Medtem ko so ga nesli stran, naj bi kričal: »Dam ti 100.000 dolarjev, če me takoj zdaj udariš.«
Zvezdnik je shujšal. FOTO: Instagram
Zvezdnik je shujšal. FOTO: Instagram


Depp naj bi v vlogi režiserja ves dan kadil in popival, nato pa izgubil živce, ko mu je sodelavec povedal, da jim je poteklo dovoljenje za snemanje na neki lokaciji.


V težavah je tudi zaradi osebnih čuvajev. Upokojeni detektiv Eugene Arreola, ki je za Deppa skrbel od leta 2007 do letošnjega januarja, in njegov kolega, legenda osebnega varovanja Miquel Sanchez, ga tožita zaradi neplačevanja in neprimernega delovnega okolja, med drugim naj bi mu čistila drogo z obraza. Njuna naloga je bila skrb za njegovo javno podobo, ki jo je Depp z otročjim vedenjem ves čas kazil. Sodelovanje varnostnikov in igralca je bilo sprva vzorno, nato pa naj bi zvezdnik začel izgubljati stik z realnostjo.
Na fotografiji z oboževalko iz Rusije FOTO: Instagram
Na fotografiji z oboževalko iz Rusije FOTO: Instagram

Vsak mesec naj bi za svoje razvade pognal več kot milijon evrov in pol. Vse to ogroža tudi njegovo filmsko kariero; nedavno so se mu posmehovali, ko se je izvedelo, da so mu morali na snemanju pomagati s slušalkami, prek katerih so mu narekovali besedilo, ker ga ni znal na pamet. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije