ZAKONCA SUSSEX

»Harry je končno spregledal, zdaj vidi resnico o Meghan in zagotovo jo bo zapustil«

Nekdanji butler pokojne princese Diane meni, da so kraljevemu paru šteti dnevi.
Fotografija: Princ Harry in Meghan. FOTO: Andrew Kelly, Reuters
Odpri galerijo
Princ Harry in Meghan. FOTO: Andrew Kelly, Reuters

Medtem ko princ Harry in Meghan Markle v javnosti vzbujata vtis srečnega para, ki se uspešno spopada z vsemi ovirami, je resnica popolnoma drugačna, vsaj tako trdi nekdanji butler pokojne princese Diane Paul Burrell. Za britanske medije je povedal, da je Harry končno »uvidel resnico«. Dodal je tudi, da ostaja poročen samo zato, da lahko vidi, kako odraščata njegova otroka, Archie in Lilibeth.

Kmalu se bo vrnil v domovino

»Ali sem edina oseba v Združenem kraljestvu, ki se zaveda, da je princ Harry končno spoznal resnico o tem, kaj počne njegova žena, ter da je začaran zaradi njene lepote ali podobno? Ker to vemo vsi mi,« je Burrell povedal za GB News. Burrell, ki je za lady Di delal 10 let, verjame, da se bo vojvoda Susseški kmalu za vedno vrnil v domovino. Meni, da ga bodo Britanci sprejeli odprtih rok.

»Ne dvomim, da se bo to zgodilo, ker vsi vemo, da se bo zgodilo. Ko se bo vrnil v Združeno kraljestvo, mislim, da mu bosta tako njegov oče, kralj Karel III., kot njegov brat, valižanski princ, izrekla dobrodošlico in ga sprejela z odprtimi rokami,« pravi nekdanji kraljevi uradnik. »Nekaj ​​je na Harryju, kar imamo vsi radi, samo ne razumemo, zakaj počne to, kar počne v tem trenutku,« je dodal.

Harry bo zaradi otrok trpel, dokler bo lahko

Burrell tudi meni, da se želi Harry zaradi svoje grenke izkušnje z razpadlo družino za zdaj za vsako ceno izogniti ločitvi. »Harryja poznam osebno in menim, da si je vedno želel biti oče, imeti otroke, mislim, da je trenutno prezgodaj, da bi bila njegova družina ločena. Mislim, da želi ostati, da bi videl, kako njegovi otroci odraščajo. Če se zdaj loči, bo izgubil svoje otroke, ker ve, da bi jih ona obdržala v Ameriki in jih ne bi videl. Zaradi vsega tega mislim, da bo Harry poskušal vztrajati tako dolgo, dokler bo lahko. Neizogibno je, da bo ta zakon razpadel, ker vemo, da z velikimi kritikami, svetovno slavo in prisotnostjo v tisku prihajajo veliki pritiski, in ta par ima res velik pritisk na svojem hrbtu,« je dejal Burrell.

»Osebno nočem znova videti Harryja nesrečnega, videl sem že preveč solz. Želim si, da je zelo srečen, želim videti napredek njega in njegove družine, a veste, nekje v ozadju je dvom,« je zaključil.

image_alt
Farsa ali resnica? Lov na princa Harryja in Meghan Markle: oglasili so se paparaci in taksist

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije