PLESNI ŠOV

Grda poteza slovenskega zvezdnika, Britanci ogorčeni

Plesalec Aljaž Škorjanec odhaja na turnejo skupaj s Kovaljevom.
Fotografija: Aljaž Škorjanec. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Aljaž Škorjanec. FOTO: Instagram

Pravi zvezdniški status na Otoku uživa slovenski plesalec Aljaž Škorjanec, ki je zaslovel v šovu Strictly Come Dancing. A te dni se je znašel pod točo kritik britanske javnosti, zaradi poteze, ki si jo je privoščil s plesalcem iz šova Pavlom Kovaljevom (angl. Pasha Kovalev).

Plesni šov Here Come the Boys. FOTO: Facebook
Plesni šov Here Come the Boys. FOTO: Facebook
Dvojec je (skupaj s producenti) namreč meni nič tebi nič odrezal Sama Salterja, ki je bil del skupine, ki bi se morala podati na turnejo Here Come the Boys. Salter je tako kot Michael Dameski kar od svojega oboževalca izvedel, da ni več predviden za turnejo. Omenjena plesalca je v zasedbi zamenjal Graziano Di Prima.

Kot poročajo britanski mediji, je bil Salter besen, ko je izvedel, da kar naenkrat ne računajo več nanj. Za nameček bodo za preloženi plesni šov veljale vstopnice, ki so jih ljudje kupili za ogled prvotne štiričlanske zasedbe. »Sam je besen, očitno so fantje v vojni,« je po pisanju časnika The Sun dejal vir, ki mu je blizu. »Je profesionalec in ve, da se to v šovbiznisu pač dogaja. Toda, da mu te odločitve niso sporočili osebno, ga je res razjezilo.«

»Izrezali ste me s plakata in namesto mene prilepili nekoga drugega. Ta poteza je res podla, zelo sem razočaran, saj mislim, da bi se producenti šova morali tega lotiti na drugačen način,« je dejal Sam in na spletnih omrežjih prejel množično podporo.

Škorjanec in Kovaljov zadeve za zdaj nista komentirala, ustvarjalci šova pa so sicer v vabilu na šov zapisali, da sta užaloščena, ker ne bosta več plesala s Salterjem in Dameskim, a se veselita sodelovanja z Di Primo.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije