PRODAJA SPOMINKA

Gostja kraljeve poroke razbesnela javnost, v žep pospravila 24 tisočakov

Srečnica, ki je dobila povabilo na kraljevo poroko princa Harryja in Meghan Markle, je zraven še zaslužila.
Fotografija: Claire Oliver FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Claire Oliver FOTO: Twitter

Claire Oliver (31), zaposlena na oddelku človeških virov podjetja Troup Bywaters, je bila ena od srečnic, ki je dobila povabilo na kraljevo poroko princa Harryja in Meghan Markle. No, podjetna ženska se je nemudoma odločila, da na ebayu ponudi v odkup darilce, ki ga je dobila ob prihodu na poroko in zaslužila 21.000 funtov (okoli 24.000 evrov, op. p.).


Preberite še: V javnost prišle fotografije Meghan, spletna stran se je »sesula« 


Claire se je znašla med 1200 povabljenci, ki sicer niso imeli VIP-prepustnice, ampak so bili v posebnem prostoru pred cerkvijo svetega Jurija ter so videli in obenem pozdravili mladoporočenca. Daily Mail piše, da je le nekaj ur po poroki objavila oglas na ebayu, kjer je z licitacijo dosegla neverjetno številko. 
Darilce pripravljeno za prodajo. FOTO: Twitter
Darilce pripravljeno za prodajo. FOTO: Twitter

Paketek je namreč vključeval spominek s poroke, pismo dobrodošlice od Meghan in Harryja, steklenico vode iz dvorca Windsor, čokoladni zlatnik, piškote in kupon za 20-odstotni popust v restavraciji dvorca. Oliverjeva ni hotela komentirati svoje poteze, ki je po mnenju mnogih neokusna. Za Daily Mail je izjavila le, da je ena od 25 povabljenih, ki so svoje darilce dobrodošlice prodale prek spleta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije