NEVERJETEN

FOTO: Seksi zapornik se bo poročil z milijardami

Jeremy Meeks in Chloe Green sta konec maja dobila sinka. Uradno se je ločil od bivše, bogataška poroka čez nekaj tednov.
Fotografija: Tina in Philip sta sprejela hčerinega izbranca kljub njegovi preteklosti. Foto: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Tina in Philip sta sprejela hčerinega izbranca kljub njegovi preteklosti. Foto: Guliver/Getty Images

Američanu Jeremyju Meeksu se verjetno zdi, da je zmagovalec v igri življenja. Še na začetku lanskega leta je bil zaradi posedovanja strelnega orožja in delovanja v kriminalni tolpi v zaporu, doma sta ga čakala žena Melissa in njun sin Jeremy. Ko je prišel na svobodo, je zaradi privlačnega videza, izklesanega in potetoviranega telesa ter sinje modrih oči postal izjemno iskani maneken, nakar mu je uspelo omrežiti še Chloe Green, edino hčerko britanskega bogataša Philipa Greena, s katero sta pred dnevi dobila sina.

»Presrečna sva, da lahko najaviva prihod najinega čudovitega fantka Jaydena Meeks-Greena, ki je na svet pokukal 29. maja. Otrok in mamica se počutita odlično,« sta zaljubljenca z nekajdnevno zamudo objavila veselo vest. Da bi bila sreča še večja, je sodnik v teh dneh uradno podpisal Jeremyjevo ločitev od Melisse. Tako mu je dal prosto pot, da svojo novo ljubljeno popelje pred oltar.


Med Chloe in Jeremyjem se je vse odvijalo bliskovito hitro. Maja lani so ju paparaci zasačili med poljubom, tako da je njegova tedanja žena za afero izvedela kar iz časopisa. Jeremy ji je kmalu po razkritju pomolil pod nos ločitvene papirje.

»Najinega zakona je bilo v resnici konec že pred časom, precej pred srečanjem s Chloe. To vedo moji prijatelji in družina,« je tedaj zatrdil Meeks, Melissa pa je povedala povsem drugačno zgodbo. Da je verjela v njun zakon in ljubezen, da se ji o aferi ni niti sanjalo in da ji je zlomil srce. Bilo je tako hudo, da je – tako je trdila Melissa – doživela šok in izgubila otroka, spočetega z Jeremyjem. Nato jo je spomladi prizadela še novica o Chloejini nosečnosti. »Srce se mi je tedaj za trenutek ustavilo, čeprav bi kaj podobnega morala pričakovati. Ne nazadnje: da si ustvari novo družino z milijarderjevo hčerko, je tako, kot bi zadel na loteriji.«

Zdaj, ko je njun že leto dni mrtev zakon tudi uradno končan, je doživela nov udarec. »Žaluje. Niti slučajno še ni dojela in se sprijaznila, da je njenega zakona konec. Da je Chloe zdaj rodila, pa je kot nož v srce, saj je na dan udarila vsa bolečina splava. To bi namreč moral biti njen otrok, a namesto tega je mož dobil otroka z drugo žensko. Jokala je, ko je izvedela za nosečnost, joče zdaj, ko je otrok prišel,« je povedal vir.


Melissa preživlja pekel, Meeks pa je v raju. »Še nikoli prej nisem bil tako dobro, mentalno, čustveno, telesno. Bolj srečen ne bi mogel biti.« Že v nekaj tednih bo še lepše, saj naj bi si se Chloe že prihodnji mesec poročila. In to z blagoslovom njenih milijarderskih staršev Philipa in Tine, ki naj bi že načrtovala poroko svoje edinke. »Menita, da je Jeremy na Chloe zelo dobro vplival. Vselej je vljuden, tih, že skoraj malce sramežljiv in, najpomembneje, zdi se jima, da jo resnično ljubi,« je povedal vir. Čeprav naj bi Greenovi Jeremyja kljub njegovi preteklosti sprejeli medse, želi Philip vendar zavarovati hčerino dediščino v primeru ločitve. Zato naj bi vztrajal, da se poročita v Monaku, kjer velja zakon, da se ob ločitvi vsak partner skupni zakon zapusti s tem, s čimer je v zakon prišel.

Če je v govoricah kaj resnice, bodo mladim staršem že čez nekaj tednov doneli poročni zvonovi, nato pa naj bi pol leta preživela na njihovi družinski jahti. »Na morju, na jahti, se Chloe najboljše počuti. Tam ima zasebnosti in se lahko stran od radovednih medijev privadi novi vlogi mame,« je povedal vir in dodal, da je nakupila že vse, kar bi na jahti za malčka potrebovala. »Jeremy se s tem načrtom v celoti strinja. Storil bo vse, da bo le Chloe srečna.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije