SLAVJE

Dve zabavi za 3. rojstni dan

Konec prejšnjega tedna sta praznovala monaška dvojčka. Zabava za prijatelje je bila v oceanografskem muzeju.
Fotografija: Princ Jacques, ki ga v naročju drži mama Charlene, in princesa Gabriella v rokah očeta Alberta, monaškega kneza, imata tri leta. Foto: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Princ Jacques, ki ga v naročju drži mama Charlene, in princesa Gabriella v rokah očeta Alberta, monaškega kneza, imata tri leta. Foto: Guliver/Getty Images

Otroci imajo radi rojstnodnevne zabave, tudi kraljevi. V nedeljo sta tri leta dopolnila monaška knežja dvojčka, princesa Gabriella in princ Jacques, njun oče monaški knez princ Albert II. pa je povedal, da sta otroka praznovala ves vikend, saj sta imela dve zabavi. Bilo je zelo zabavno, je še povedal knez.

Lani je njuna mati princesa Charlene poskrbela za zabavo, katere rdeča nit je bila džungla. No, letošnja je bila v znamenju snega in polarnih medvedov. Povabljeni so bili otroci, ki sta jih kraljeva malčka spoznala v otroškem klubu, pa prijatelji iz vrtca in seveda njihovi starši, je povedal Albert II.: »Bili smo v veliki dvorani v oceanografskem muzeju, kjer so pred prazniki poskrbeli za posebno razstavo, nekakšen polarni arktični svet. Tam so tudi mehanski polarni medvedi, ki premikajo roke in glavo, bilo je zares zabavno.« Potem je bila še zabava v Roc Agelu, palači in kmetiji v enem; tam živi kakih ducat krav in sto kokošk, udeležila se je je tudi Charlenina družina.

In kaj podariš princu in princeski? Jacques, je razkril oče, je dobil dirkalno stezo hot weheels, tako, ki dela lupinge; povedal je še, da ima sin najmanj 25 teh avtomobilčkov in da ne ve, kje jih je dobil, saj mu jih je sam kupil le nekaj. Gabriella je dobila barbiko s konjičkom. Je bila morda barbi princeska? »Ne, navadna barbika, da ne bomo pretiravali s temi princeskami,« je pomežiknil monaški knez. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije