KRALJEVA POROKA

Dan po poroki: kako dolgo bo trajal zakon Meghan in Harryja?

Ugotovitve mladoporočencema niso najbolj naklonjene. 
Fotografija: Padel je prvi poljub novopečenih zakoncev. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Padel je prvi poljub novopečenih zakoncev. FOTO: Youtube

Še preden sta ameriška igralka Meghan Markle in princ Harry stopila pred oltar, so se pojavile teorije, ki mladoporočencema ne napovedujejo ravno zakona »dokler ju smrt ne loči«. Business Insider tako razkriva skrb vzbujajočo statistiko, ki za pare sicer velja na splošno. Poudarjajo, da zapisano ne meri neposredno na kraljeva mladoporočenca. 

Poročila sta se sredi tridesetih, kar je slab znak

Sodeč po ugotovitvah Nicholasa Wolfingerja z univerze v Utahu, so k ločitvi bolj nagnjeni pari, ki se poročijo v najstniških letih ali pa po 32. letu starosti. Po njegovih besedah, se po tej mejni številki možnost za ločitev vsako leto poveča za pet odstotkov.

Oba sta otroka ločenih staršev

Meghanina starša Doria Ragland in Thomas Markle sta se ločila, ko je novopečena vojvodinja imela zgolj šest let. Leta 1996 sta se princ Charles in princesa Diana uradno ločila, leto pozneje pa je ona tragično preminila v prometni nesreči v Parizu. Študije iz leta 2015 razkrivajo, da so otroci staršev, ki so pogosto sprti oziroma so ločeni, bolj nagnjeni k ločitvi.

Merklova je že bila poročena

Meghan s Harryjem ni prvič stopila v zakon, kar naj bi bil po eni od raziskav slab znak za srečno razmerje. Po njihovih ugotovitvah imajo ljudje, ki so v zakon stopili drugič ali tretjič, več možnosti za razvezo kot tisti, ki to storijo prvič.

V javnosti se brez težav poljubita in držita za roke

Mladoporočenca sta pred javnostjo že od vsega začetka oznanitve njune zveze izredno sproščena. Mediji so ju zato vzljubili in ju fotografirajo na vsakem koraku. Pritegnila jih je njuna energija, ki ju povezuje, saj od samega začetka nista mogla umakniti pogleda eden od drugega. Znanstveniki opozarjajo, da se mnogokrat pari, ki navzven delujejo izredno srečni, pogosteje razidejo, kot tisti, ki svojih čustev v javnosti ne kažejo ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije