TEŽAVE

Zveza Bradleyja in Irine na nitki

Cooper je poduhovljen, Shaykova beži na Ibizo na zabave. Morda je krivo tudi njegovo prijateljevanje z Lady Gaga.
Fotografija: Lady Gaga je nedavno preklicala zaroko.
Odpri galerijo
Lady Gaga je nedavno preklicala zaroko.

Govorice vedno živijo, sploh v Hollywoodu. »Videli ste, kar sva hotela, da vidite. Ko poješ ljubezensko pesem, ljubezenski duet, namreč želiš, da ljudje ta čustva začutijo,« je Lady Gaga poskušala zatreti govorice, da se med njo in Bradleyjem Cooperjem, ki sta se noro zaljubila pred kamerami glasbenega filma Zvezda je rojena, ljubezen spleta tudi v resničnost. In da je zaradi čustev, ki sta jih prenesla za kamere, igralčeva zveza z rusko lepotico Irino Shayk na nadvse majavih nogah.
Zabave željna Irina je igralca pustila doma in odletela na Ibizo. Foto: instagram
Zabave željna Irina je igralca pustila doma in odletela na Ibizo. Foto: instagram

A če so govorice o prepovedani romanci nato potihnile, kot da niti tabloidi nekaj časa niso več hoteli vlačili po zobeh ljubezenske (ne)sreče Bradleyja in Irine, je zdaj spet počilo. Morda še močneje, saj naj bi bil eden najprivlačnejših parov na sceni na pragu razhoda. Že dolge mesece naj bi bila namreč nesrečna, nekateri celo šepetajo, da sta od družine že dvignila roke in se razšla.
 

Hčerka ju ni povezala


Z osmimi oskarjevskimi nominacijami ovenčani hit Zvezda je rojena je v kinematografe prišel lansko jesen. In prav v tistem času naj bi začelo med Bradleyjem in Irino pokati. »Drug z drugim sta že več mesecev obupno nesrečna,« je oktobra lani povedal vir in dodal, da ob tistih redkih priložnostih, ko gresta skupaj na večerjo, ves večer skoraj ne spregovorita. Kajti čeprav sta le leto prej dobila hčer Leo De Saine, skrb za malčico ni bila dovolj, da bi lahko premostila razlike v življenjskih željah in pričakovanjih. Skupnega jezika preprosto nista mogla najti. »Različna sta si kot noč in dan.
Smeh med njima naj bi že pred meseci izginil. Foto: instagram
Smeh med njima naj bi že pred meseci izginil. Foto: instagram

Bradley ne pije in je poduhovljen, Irino pa bolj pritegnejo manj spiritualni vidiki življenja. Še vedno rada hodi ven in se zabava,« zaradi česar naj bi si lepotica lanski poletni oddih privoščila brez partnerja. In jo sama s prijateljicami mahnila na zabavljaško Ibizo.

Prvo razpoko njuni sreči naj bi zadale značajske razlike, drugo pa skoraj otipljiva kemija med Bradleyjem in Lady Gaga, četudi sta oba zatrjevala, da sta le prijatelja in je iskrenje na filmskem platnu zgolj rezultat njunega izjemnega daru za igro. Olje na ogenj je prilil njun nadvse čutni februarski glasbeni nastop na podelitvi oskarjev, prav nič pa ni pomagalo niti dejstvo, da je pevka v tistem času razdrla zaroko s Christianom Carinom.
Lady Gaga je nedavno preklicala zaroko.
Lady Gaga je nedavno preklicala zaroko.

»Stvari se včasih pač ne izidejo, razmerja se končajo. Ni nujno, da je v ozadju vselej kakšna drama,« je o koncu njene zaroke sicer dejal vir in dodal, da je bilo njenim prijateljem vseskozi jasno, da se jima najverjetneje ne bo izšlo, saj da Gaga nikoli ni bila z vsem srcem povsem pri stvari. Toda tudi če med zdaj že bivša zaročenca morda ni posegel Cooper, so opravljivci tedaj imeli novo kost za glodanje. Še eno jim je maja vrgla Irina, ko je na prestižni Met Gala prišla brez Cooperja.


»Zaradi hčere se na vse pretege trudita, da bi jima uspelo zakrpati odnos, a to jima ne gre najbolje od rok. Nista srečna. Njuna zveza visi na nitki,« zdaj zatrjujejo viri.
 

Izselila se je iz vile


Njuna zveza naj bi bila v zadnjih izdihljajih. Še več, manekenka naj bi se že izselila iz večmilijonske losangeleške vile, kjer si je z Bradleyjem ustvarila dom. »Njun odnos se je več mesecev ohlajal in se je tako ohladil, da se je Irina odločila, da je najbolje, če se izseli in si poišče lastno stanovanje.« Čeprav ta precej radikalni korak ni nepreklicni znak, da bosta že v naslednjih tednih urejala podrobnosti ob razhodu. Njena izselitev jima bo za zdaj prinesla čas, da se oba, vsak zase, zazreta vase in temeljito razmislita o prihodnosti.


»Sprašujeta se, ali je to, da ostaneta skupaj, najboljša pot. Zaradi hčere si namreč želita, da bi jima uspelo, a dejstvo je, da nista srečna. Veliko sta vložila v ta odnos, zato ni preprosto zgolj odkorakati. Povezuje ju namreč hči. Zdaj poizkušata to in ono, da odkrijeta, kaj bi bilo najboljše. Celo življenje narazen, da vidita, ali jima je tako boljše in lepše.« Ob čemer je vir še dodal, da je ne glede na to, kaj bosta dognala, nekaj kristalno jasno – »deklico obožujeta, in to se ne bo spremenilo. Ne glede na vse.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije