DRAŽBA

Zdaj je znano, zakaj je Tupac prekinil z Madonno

V zaupnem pismu iz zapora je pojasnil, zakaj je končal njuno ljubezensko zvezo. Madonna je s tožbo želela zavarovati podrobnosti iz intimnega življenja.
Fotografija: Madonna. FOTO: Steven Klein
Odpri galerijo
Madonna. FOTO: Steven Klein

Madona je izgubila tožbo, s katero je hotela preprečiti prodajo zasebnih pisem Tupaca (2Pac), umrlega znanega afroameriškega hiphop izvajalca. Kot kaže, bo morala spremljati, kako bodo njene številne osebne predmete prodajali na dražbi, med drugim tudi pismo, s katerim je njuno intimno razmerje prekinil Tupac Shakur.  
 
Od smrti enega najbolj priljubljenih hiphop izvajalcev je minilo že 23 let. Leta 1996 so ga na poti z boksarskega dvoboja Mika Tysona ustrelili iz sosednjega avta. Žrtev strelskega napada je bil že dve leti prej, ko so ga oropali in kar petkrat ustrelili, vendar je preživel.
 
FOTO: Eduardo Munoz/Reuters
FOTO: Eduardo Munoz/Reuters
Ker je Madonna leta 2004 podpisala dokument, s katerim se je odpovedala tem predmetom, je sodnica razsodila v njeno škodo. Naslednji mesec bo dražba in v javnost bodo prišle zaupnosti o kraljici popa, ki jih je hotela obdržati zase.
 
Prodajali bodo tudi ročno napisano intimno pismo, ki ji ga je Tupac poslal iz zapora. V njem pojasnjuje, da je njuno zvezo končal, ker je belopolta. S fotografij pisma, ki so jih objavili tuji mediji, se da razbrati, kaj je napisal: »To, da tebe vidijo v družbi temnopoltega, na nikakršen način ne ogroža tvoje kariere. Verjetno bi se jim zdela celo bolj odprta in zanimiva. Meni pa se je tedaj zdelo, da bi s tem škodil svojemu imidžu in zaradi tega na cedilu pustil polovico ljudi, ki so mi pomagali do uspeha.«

Pevec je še napisal, da je ni hotel prizadeti, in jo prosil, da ga poskuša razumeti.

FOTO: Eduardo Munoz/Reuters
FOTO: Eduardo Munoz/Reuters

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije