Razkošno zatočišče Meghan Markle, a kdo to plača? (FOTO)

Britanci se sprašujejo, kdo plačuje njuno luksuzno nastanitev. 
Fotografija: Med obiskom Afrike nista bila srečna, je dejal novinar, ki ju je spremljal na turneji. FOTO: Guliver, Getty Images
Odpri galerijo
Med obiskom Afrike nista bila srečna, je dejal novinar, ki ju je spremljal na turneji. FOTO: Guliver, Getty Images

Princ William je žalosten, princ Filip pa besen zaradi odločitve princa Harryja in njegove srčne izbranke Meghan Markle. Svoje britansko gnezdo, ki sta ga pred tem temeljito obnovila, sta proti koncu lanskega leta zapustila in šest tednov preživela v Kanadi. Družina se je za čas praznikov nastanila v razkošni več milijonov vredni vili tik ob vodi na otoku Vancouver.


Njun šest tednov dolg oddih v Kanadi je v preteklih dneh dvignil veliko prahu, saj par, čeprav je napovedal, da si želi finančne neodvisnosti, še vedno ni pojasnil, kdo je plačal njuno bivanje v vili. Prav tako je skrbno varovana skrivnost, komu pripada razkošna vila. Sosedje razkošnega posestva so sicer medijem razkrili, da naj bi pripadala nekemu ruskemu milijarderju, a ni točno znano, komu. V javnost je še pricurljala novica, da naj bi se prebivalci morali pred njuno nastanitvijo na otoku zavezati molčečnosti.

Razkošna vila Mille Fleurs, ki jo je mogoče najti tudi na spletni strani homesoftherich.net, je naprodaj za dobrih 16 milijonov evrov. Objavljene so tudi fotografije njene razkošne notranjosti. Gre za vilo, ki je opremljena v francoskem slogu. V njej se nahaja pet spalnic, dve veliki in prostorni dnevni sobi, kar osem kopalnic, igralnica, soba za pokušanje vina in medijska soba. Na posestvu je tudi manjša hiša za goste.
 
Preberite še več o kraljevi drami, ki so jo Britanci poimenovali kar Megxit

A čeprav vila več kot pritiče njunemu okusu in statusu, menda naj ne bi postala njun nov dom. Harry in Meghan naj bi si dom na svoji neodvisni finančni poti ustvarila v Los Angelesu, kjer je igralka odraščala, ali Torontu, kjer je živela od 2011 do 2016, ko je spoznala princa Harryja. Tam naj bi imela še vedno veliko prijateljev.

 


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije