ČVRSTA RITKA

Posnetek Ronaldove Georgine si je ogledalo že več kot šest milijonov ljudi (VIDEO)

Georgina je razvnela domišljijo svojih in Ronaldovih oboževalcev.
Fotografija: Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez. FOTO: Instagram

Cristiano Ronaldo ima marsikaj, zaradi česar lahko vzbuja zavist: pet osvojenih naslovov najboljšega nogometaša leta (v tem ga s šestimi zlatimi žogami prekaša le Lionel Messi), številne osvojene nogometne (in ljubezenske) trofeje, sloves enega najboljših nogometašev vseh časov, lepa oblačila, hitre avtomobile, številne razkošne hiše, zdrave otroke, ob sebi pa lepotico, za katero se ozirajo številni.

In prav črnolasa Španka Georgina Rodriguez je tista, ki jo številni Portugalcu najbolj zavidajo. Nedavno je jasno pokazala, zakaj je tako. Bujna Georgina je objavila vroč videoposnetek z dopustovanja v Dubaju, kjer preživlja božično-novoletne praznike s svojimi dragimi. Pri tem pa si je v vročih Združenih arabskih emiratih privoščila skok v bazen.

Na posnetku se Georgina v beli majici počasi dvigne iz bazena, pri tem pa razkrije svojo popolno zadnjico v črnih tangicah. Da je posnetek pravi hit, dokazuje podatek, da si ga je ogledalo že več kot šest milijonov ljudi.



Spomnimo: Georgina (25) je Ronalda spoznala leta 2016, ko je delala v trgovini z oblačili v Madridu. Ljubezen med njo in Ronaldom je hitro napredovala, leta 2017 se je paru rodila hči Alana. Georgina je sicer mama tudi Cristianovim trem otrokom, ki sta jih rodili nadomestni mami Cristianu Ronaldu ml. (9), ki že gre po očetovih nogometnih stopinjah, ter dvojčkoma Evi in Mateu (rojena sta bila le nekaj mesecev pred Alano).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije