SAMSKA

Oskarjevka razdrla zaroko

Mlada igralka Brie Larson je po dobrih dveh letih spet samska. Alexu Greenwaldu izpovedala ljubezen med zahvalnim govorom.
Fotografija: Je njuna ljubezen umrla za vedno? FOTO: Guliver/Cover images
Odpri galerijo
Je njuna ljubezen umrla za vedno? FOTO: Guliver/Cover images

Še preden je sploh zakorakala pred oltar, je Brie Larson očitno udarilo zlovešče prekletstvo oskarjev, ki premnogim igralkam, nagrajenim z najodličnejšim priznanjem filmske srenje, v veliki večini prinese ločitev in nesrečo v ljubezni. Svetlolasa lepotička, ki ji je vloga žrtve ugrabitve v filmu Soba pred slabimi tremi leti, ko jih je štela šele 26, prinesla oskarja za glavno žensko vlogo, je zdaj namreč snela zaročni prstan, ki ji ga je pred dobrima dvema letoma podaril Alex Greenwald, in spet pristala na trgu samskih.
Lepotička se je pridružila Marvelovemu vesolju stripovskih superjunakov. In superjunakinj. Foto: instagram
Lepotička se je pridružila Marvelovemu vesolju stripovskih superjunakov. In superjunakinj. Foto: instagram

Štiri leta je imela rada igralca in glasbenika Johna Patricka Amedorija, a vendar, ko je njuni ljubezni 2012. odklenkalo, izgube ni predolgo objokovala. Že leto pozneje naj bi ji srce namreč hitreje začelo biti ob Alexu, prvem glasu rockerske zasedbe Phantom Planet, za katerega je verjela, da je njena manjkajoča polovica.
Film Soba ji je prinesel oskarja.
Film Soba ji je prinesel oskarja.

»On je drugi del enačbe. Le kako bi drugače lahko razložila vso podporo, ki mi jo daje? Je to in veliko več. Je moja oseba, moj najboljši prijatelj, brez katerega mi ne bi uspelo to, kar sem že dosegla,« je opevala svoja čustva in jih še precej bolj javno oznanila kar na oskarjevski podelitvi leta 2016.

»Jackob Tremblay je bil moj partner v tem v vseh pogledih,« se je, ko je sprejela bleščeči kipec, zahvalila soigralcu, nato pa se še skoraj zadrla: »Moj resnični partner, Alex Greenwald, ljubim te!« Le nekaj mesecev po tej javni ljubezenski izpovedi ji je Alex podaril zaročni prstan.

Tri leta sta ljubimkala, dve leti in pol uživala idilo mladozaročencev, zdaj pa sta si pomahala v slovo. »Prekinila sta zaroko. Vsaj za zdaj. Vseeno pa si ostajata blizu,« je konec velike ljubezni razkril vir. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije