UMAZANA ZVIJAČA

Kristen Bell ne sanja o trojčku

Revija poskušala igralki podtakniti izjavo in se pošteno opekla. Z Daxom Shepardom imata sicer idiličen zakon.
Fotografija: Kristen Bell je vrhunska igralka in pevka. FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Kristen Bell je vrhunska igralka in pevka. FOTO: Guliver/getty Images

Prikupna svetlolasa zvezdnica Kristen Bell je nedavno številne oboževalce pripravila do tega, da so zardeli, ko je začela javno razglabljati o posteljnih žgečkljivostih. A razkrivanje podrobnosti intimnega življenja z možem Daxom Shepardom ni posledica želje po pozornosti, temveč je odziv na revijo Star, ki naj bi pripravljala članek o zvezdničinem spolnem življenju.

Novinarji revije so uporabili zvijačo in so zvezdnici po elektronski pošti poslali vprašanje, ali bi bila pripravljena komentirati domnevna razkritja o tem, kaj se dogaja za zidovi njene spalnice. Če bi na vprašanje odgovorila, bi seveda zgodba dobila krila in zalet, zato je Kristen elektronsko pošto fotografirala in jo objavila na spletu. S tem dejanjem je osmešila revijo in trditve razgalila kot navadno potegavščino.

Dax se zna pošaliti. FOTO: Instragram
Dax se zna pošaliti. FOTO: Instragram

V pošti so zvezdnici, ki jo najbolje poznamo po glasu princese Ane v Ledenem kraljestvu, poskušali podtakniti, da naj bi z možem resno razmišljala o posteljnem trojčku in vrsti drugih žgečkljivosti, npr. uporabi najrazličnejših spolnih igračk, sadomazohističnih praksah in igranji vlog. Za to naj bi se zavzemala predvsem Kristen, ki naj bi bila prepričana, da je to edini način, da se prepreči propad zakonske zveze. Njenemu možu se je zdel najbolj problematičen namig, da naj bi vse to počela zgolj iz strahu pred propadom zakona, in ne zaradi tega, ker bi Kristen to vzburjalo. »Vsi dobro vemo, da je Bellova veliko bolj gangsterska od tega,« je zapisal njen mož, ki je prav tako objavil nesramni email na družabnih medijih, nato pa izzval revijo Star, ali je pripravljena komentirati njegovo objavo. Za dobro mero se je pošalila Kristen, da bi rada povedala, kaj si o vsem skupaj misli, a ne more, ker ima trenutno v usta vstavljeno žogico, ki je nepogrešljivi del vsakega osnovnega sadomazohističnega kompleta. Zakonca sta skupaj že 11 let, od tega sta pet let poročena. Že res, da sta se zaročila leta 2010, a sta se javno zavezala, da se ne bosta poročila, dokler ne bodo v Kaliforniji uzakonili poroke med istospolnima partnerjema. Imata dve hčerki, petletno Lincoln in triletno Delto. Pred časom je Kristen razkrila, da si je dal Dax opraviti vazektomijo, potem ko sta se prestrašila, da je Kristen ponovno zanosila, ko je bila Delta stara komaj 11 tednov.

Vroči prizori ji niso tuji.
Vroči prizori ji niso tuji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije