Kot debelinko je bil zabavnejši

Za serijo se je načrtno zredil za 15 kilogramov. Na najtežji točki mu je tehtnica kazala 150 kg.
Fotografija: Chris je uvidel, da je njegov lik Andyja precej bolj smešen z več kilogrami.
Odpri galerijo
Chris je uvidel, da je njegov lik Andyja precej bolj smešen z več kilogrami.

Danes je zvezdnik akcijskih filmov, za katerim vzdihujejo dekleta, ki se jim ob pogledu na njegove mišice pocedijo sline. Kljub temu pa si Chris Pratt, ki je v Jurskem svetu bežal pred dinozavri in se je v znanstvenofantastičnem hitu Varuhi galaksije prelevil v drznega pustolovca Petra Quilla, poti v svet filma ni tlakoval z izklesanim telesom, ampak je, nasprotno, kariero začel kot zabavni debelinko v humoristični seriji Parki in rekreacije.


In opazil, da je njegov lik Andyja Dwyerja postal še za nekaj odtenkov zabavnejši, ko je nase nenamerno naložil še nekaj kilogramov. Basanje s hrano je tako postalo ena njegovih delovnih obvez, dokler ni bil za dobrih 15 kilogramov težji kot na začetku snemanja.
 

Ducat porcij rebrc


Šest let je živel in dihal v vlogi nekoliko butastega, a nadvse prikupnega Andyja precej obilnega telesa. Ki pa je postajal vse obilnejši. »Med prvo, morda prvima dvema sezonama sem se nenamerno nekoliko zredil, kar sem opazil šele, ko sem gledal serijo. A čeprav me je tedaj prešinilo, da sem se precej zapustil, je bila že moja druga misel, da je moj lik z več kilogrami postal še bolj smešen. Tako zabaven še nisem bil,« zaradi česar je Pratt brž potrkal na vrata ustvarjalca serije Michaela Schura s predlogom, da se za dobro serije zredi še za kakšnih 15 kilogramov. »Bil je za, zato sem se brž lotil stvari.« Ali, bolje, pretiranega konzumiranja hrane, kar pa je čez čas postalo že izziv. »Vsi so hoteli videti, koliko lahko pojem.«

Med vsakim branjem scenarija je kot za šalo zmazal po štiri hamburgerje, a ti so bili kot lahka solatka v primerjavi z 12 kosi svinjskih rebrc med enim izmed snemanj. »Šlo je za sceno v restavraciji, med katero sem bil v ozadju brez ene same vrstice. Zato sem se odločil, da bom med vsakim poskusom snemanja kadra pojedel eno porcijo rebrc. Sceno smo uspešno posneli v 12. poskusu. Kar je zame pomenilo 12 porcij rebrc ali, če malce preračunam, pojedel sem rebrca šestih prašičev.« In sledilo je kosilo.


»Uganite, kaj so nam postregli! Rebrca! Zmazal sem še štiri porcije.«
Morda se je začel načrtno rediti, da bi bil pred kamerami še bolj zabaven. A na njegovo smolo se je tedaj poročil z Anno Faris, ta pa je nadvse uživala v hranjenju svojega ljubljenega. Pitala ga je skoraj kot prašička za zakol, nadvse uspešno, saj je tehtnica Chrisu na njegovi najtežji točki pokazala grozljivih 150 kilogramov. To pa je bila tudi točka, ko se je odločil vzeti se v roke in postati fit. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije