NOSEČKA

Kate Upton bo kmalu zibala

Še lani si je širitev družine zamišljala šele v daljni prihodnosti.
Fotografija: Mnogi so prepričani, da so se ji prve sledi nosečnosti poznale že na majskem gala plesu MET. Foto: guliver/cover images
Odpri galerijo
Mnogi so prepričani, da so se ji prve sledi nosečnosti poznale že na majskem gala plesu MET. Foto: guliver/cover images

Srečna nesreča ali načrtovanje? Ko je Kate Upton pred dobrim letom, tedaj z mislimi pri načrtovanju poroke s srčnim izbrancem Justinom Verlanderjem, razmišljala o otrocih, se ji z osnovanjem družine nikamor ni mudilo. »Vsekakor si želiva otrok. Toda, upam, da se to še ne bo zgodilo v bližnji prihodnosti. Seveda pa se nesreče dogajajo,« je razpredala ena najlepših žensk na svetu, ki je v mini bikinkah že krasila naslovnico posebne izdaje Sports Illustrated in je zaradi popolnih oblin postala tudi ena izmed Victorijinih angelčkov.


Zdaj pa so njene obline postale še bolj zaobljene. Sploh trebušček, že rahlo izbočen, saj pod blondinkinim srcem zdaj raste sad njene ljubezni s postavnim ameriškim igralcem bejzbola.
 

Hvalospev na družabnih omrežjih


Kdaj natanko in kako je med njima preskočila iskrica, ni povsem jasno, sta pa svojo naklonjenost javnosti prvič pokazala na začetku leta 2014, se dve leti pozneje zaročila, lansko jesen pa sta si pred kuliso romantične toskanske pokrajine že izmenjala obljube večne ljubezni. »Zakonsko življenje je super. Poročil sem se z najboljšo prijateljico, delava pa vse, kar je v najini moči, da čim več časa preživiva skupaj. Mislim, da ne bi mogel biti bolj srečen. Za mano je čudovito prvo leto zakona,« je nedavno razpredal Justin, čigar sreča je skokovito narasla še za vsaj nekaj stopenj. Ob dejstvu, da bo njegova ljuba postala še mati njegovega prvorojenca, bi namreč najraje skakal do neba.
Lansko jesen sta si med romantično italijansko poroko obljubila večnost. Foto: instagram
Lansko jesen sta si med romantično italijansko poroko obljubila večnost. Foto: instagram

»Neverjetna mati boš! Komaj čakam, da začneva to poglavje najinega življenja. Si namreč najbolj pozorna, ljubeča, skrbna in močna ženska, kar sem jih kdaj poznal,« je ljubezni svojega življenja napisal kar na družabna omrežja, očitno z željo, da ves svet spozna globino njegovih čustev in brezmejnost sreče. Ob čemer je še pridal, da je navdušen, da bo njegovega otroka, najsi bo hčerka ali sin, vzgajala in vodila skozi življenje tako izjemna ženska kot njegova Kate.
 

Urniki se jima prekrivajo


Trebušček ji bo iz tedna v teden rastel, kar pa ne pomeni, da se bo zdaj, vsaj začasno, poslovila od modnih brvi. »Pri našem poslu gre za raznolikost in vključevanje vsega in vseh, ne vrti se vse le okoli 45-kilogramskih manekenk,« je, ko ga je dosegla vest o Katini nosečnosti, dejal modni oblikovalec Tommy Hillfiger, ki si želi Kate med nosečnostjo oblačiti v svoje kreacije, da jih krasotica, malce drugačna kot v prejšnjih letih, pokaže svetu.


In to ne bi bilo prvič, da bi lepotička in modni gigant v običajno shirani in brezhibni svet mode vnesla malce drugačne dinamike, saj sta že lani, na dobrodelnem dogodku za avtizem, združila moči pri predstavitvi linije oblačil za »tiste z drugačnimi zmožnostmi«. A če bo tudi še kot nosečnica garala, bosta z Justinom morala, kot doslej, močno usklajevati urnike, da bosta imela čas zase. Kajti prav prezaposlenost obeh je bila tista, da sta bila sprva precej časa le prijatelja.
»Noseča v Miamiju,« je radostno vest objavila Kate. Foto: instagram
»Noseča v Miamiju,« je radostno vest objavila Kate. Foto: instagram

»Najina urnika delovnih obvez se precej prekrivata, zato sva raje ostajala prijatelja. A sva si rekla, da je v najinem primeru morda vredno tvegati in poizkusiti,« da sta končno zaplavala v ljubezenske vode. Ki pa – tako Varlander – niso bile vselej le mirne in idilične. Prav zaradi zaposlenosti obeh. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije