Igralka še v drugo mamica

Po 18 letih se je Laura Prepon zaljubila v prijatelja Bena. Izzivi materinstva so zanjo zahtevnejši kot igra in režija.
Fotografija: Ella je dobila bratca. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Ella je dobila bratca. FOTO: instagram

Še pred dvema letoma so bili trije, zdaj pa se je družina Laure Prepon povečala za še enega drobnega in jokajočega člana. »Pozdravljena doma, naša nova kepica ljubezni. Prežeta sem s hvaležnostjo,« je čivknila igralka, ki smo jo spoznali v humoristični nanizanki Oh, ta sedemdeseta!, v minulih letih pa smo se je bolj navadili oblečeno v oranžen zaporniški pajac ene izmed jetnic priljubljene serije Oranžna je nova črna. A nobena vloga niti do kolen ne seže vlogi mamice, je prepričana zvezdnica, za katero je, ko je začela spoznavati radosti in stres materinstva, vse drugo postalo mala malica.
Zvezdnica se je v teh dneh razveselila drugega otroka. FOTO: instagram
Zvezdnica se je v teh dneh razveselila drugega otroka. FOTO: instagram

Laura je v ljubezni začela počasi. Tako počasi, da se je ob njej še polž zdel hiter kot blisk. Na Bena Fosterja je namreč dolgih 18 let gledala izključno kot na prijatelja, pred dobrimi tremi leti pa jo je nenadoma zadelo kot blisk. Zaljubila se je v prijatelja! In očitno so bila čustva obojestranska, za oba pa čas kot naročen, saj sta po le nekaj mesecih ljubimkanja, ki je presenetilo oba, naznanila zaroko. Ta je bila kar dvojno sladka, saj je Lauri pod srcem rasel sad njune ljubezni. Mala Ella, ki je zvezdniškemu parčku na svet pokukala poleti 2017. Zdaj pa je deklica menda dobila bratca.

Ko sta igralska zaljubljenca postala mama in oče, sta si delo razdelila. Če je bila zaradi igralskih obveznosti zdoma ona, je on skrbel za hišo in malčico. Ko pa je on odšel na snemanje, je za ognjišče skrbela ona. »Odlično sva se uskladila in si vse obveznosti lepo razdelila. Vseeno me preganja občutek krivde, če sem namesto s hčerko na delu,« je priznala Laura, ki se je začela vse resneje spogledovati tudi z režijo. In spoznala, da nič ni tako zahtevno kot biti mati.


»Ko sem postala mama, sem bila nenehno na trnih in pod stresom, groza me je bilo, ali mi bo uspelo zaščititi to bitjece, ki ga obožujem. Ugotovila sem, da sta tako igra kot režija kot sproščen sprehod v primerjavi z izzivi materinstva.« A to je bilo pri prvem otroku. Zdaj, ko sta se z Benom razveselila otročička številka dve, sta starševske veščine verjetno že povsem izpilila. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije