NOVI ZAČETKI

Igralec padel na eno koleno, to je ljubezen

Wilmer Valderrama padel na eno koleno. Demi Lovato pred silvestrovim spet samska.
Fotografija: Prvi januarski dan ji je podaril prstan. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Prvi januarski dan ji je podaril prstan. FOTO: instagram

Vsi na tihem upamo, da se bo z novim letom začelo nekaj novega, lepega in drugačnega, čeprav vsakič znova spoznamo, da se je spremenilo le to, da se je obrnilo še eno leto. No, vsaj za večino je tako, a za igralca Wilmerja Valderramo se je s prvim dnem letošnjega leta tudi v resnici začelo novo obdobje. Postal je namreč zaročen moški!
Wilmer in Amanda sta se zaljubila lansko pomlad. FOTO: instagram
Wilmer in Amanda sta se zaljubila lansko pomlad. FOTO: instagram



Postavni igralec kolumbijsko-venezuelskega rodu, ki ga je med hollywoodske zvezde izstrelila humoristična serija Oh, ta sedemdeseta, je našel ljubezen svojega življenja. Marsikdo je sicer mislil, da je svoje sanjsko dekle našel že pred desetletjem v pevki Demi Lovato, s katero sta se ljubila šest let in sta tudi še po koncu dolgoletne romance ostala tesna prijatelja, morda celo najboljša, a očitno so bile njune besede, da sta namesto ljubimcev postala kot brat in sestra, resnične. Kajti čeprav sta še vedno v rednih stikih in je bil on tisti, ki je Demi stal ob strani, ko je predlani zaradi prevelikega odmerka opojnih substanc pristala v bolnišnici, v ljubezenskih vodah vendar nikoli nista poskušala pogrevati starih čustev. Lovatova se je, denimo, novembra lani začela videvati z manekenom Austinom Wilsonom, Wilmer pa je začel že lansko pomlad, aprila, ljubimkati z manekenko in inštruktorico potapljanja Amando Pacheco. A če se je Demijina nova ljubezen izkazala za prehodno, saj jima je z Austinom odklenkalo malce pred silvestrovim, se je Amanda izkazala za žensko, s katero se Wilmer želi postarati.
Prvi januarski dan ji je podaril prstan. FOTO: instagram
Prvi januarski dan ji je podaril prstan. FOTO: instagram

Devet mesecev je bilo očitno dovolj, da se je zvezdnik prepričal, da je Amanda ena in edina zanj. Ko sta se na novega leta dan namreč sprehajala po kalifornijski plaži La Jolla, je na skali, ki jo je lizal ocean, padel na koleno, iz žepa potegnil škatlico z velikanskim diamantnim prstanom in, verjetno nekoliko nervozno, izustil usodno vprašanje. »Sedaj sva samo midva!« je nato objavil na družabnih omrežjih, s srcem prekipevajočim od radosti, saj je njegova ljubljena radostno privolila, da bo njegova. In on njen. Vprašanje ostaja le, kdaj jima bodo zadoneli poročni zvonovi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije