KONEC UGIBANJ

FOTO: Uradno je, Meghan je noseča

Ugibanja o nosečnosti so se pojavljala že od poroke.
Fotografija: Harry in Meghan Markle. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Harry in Meghan Markle. FOTO: Reuters

SYDNEY – Komaj sta britanski princ Harry in njegova žena Meghan Markle priletela v Sydney, že so britanski mediji prepričani: vojvodinja Sussekška je noseča! Iskrico govoric, da je Meghan noseča, je zanetila, ko se je v petek na poroki princese Eugenie, Harryjeve sestrične, pojavila v plaščku, ki je prikladno zakrival njen trebušček, pravi požar pa je zanetila, ker je v Sydneyju nosila dve vijolični mapi in ju držala pred svojim trebuhom.

Nosi dvojčka?

Vijolični mapi sta sprožili pravi plaz komentarjev na spletnih omrežjih. Nekateri so ju takoj povezali z nosečnostjo, o kateri se ugiba že dlje časa, praktično vse od majske poroke, spet drugi pa so menili le, da je Meghan organizirana in da hoče imeti vse podatke o potovanju po Avstraliji pri roki. Avstralski radijski voditelji pa so v šali rekli, da glede na velikost map Meghan gotovo nosi dvojčka.

Uradna potrditev

Kmalu zatem pa je prišla uradna potrditev: Meghan je noseča, novi kraljevi dojenček bo na svet prijokal spomladi naslednje leto. Uradno so novico o nosečnosti potrdili na uradnem twitterju Kensingtonske palače, uradnem profilu vojvodinje in vojvode Cambriških (princa Williama in Kate Middleton) ter tudi vojvode in vojvodinje Sussekških (princa Harryja in Meghan).



Harry in Meghan sta v Avstraliji na svoji prvi uradni turneji. Preden sta se podala na turnejo, sta v intervjuju povedala, da bosta v bližnji prihodnosti osnovala družino.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije