TATU

FOTO: Obžalujejo svoje tetovaže

Jessica Alba se poskuša že leta znebiti dveh poslikav. Nicole Ritchie in Khloe Kardashian sta imeli nad zadnjico križ.
Fotografija: Hollywoodska lepotica dva tatuja obžaluje.
Odpri galerijo
Hollywoodska lepotica dva tatuja obžaluje.

Pričeske spreminjamo, ličila odstranimo, luknjice za uhane se zarastejo. A ko se odločamo za tetovažo, je potrebnega precej več razmisleka, saj bo podoba, ko je enkrat s črnilom vtisnjena v našo kožo, z nami ostala za vedno.
Khloe Kardashian ve, kako boleče je lasersko odstranjevanje tetovaž.
Khloe Kardashian ve, kako boleče je lasersko odstranjevanje tetovaž.

O tem pa očitno ni razmišljala Jessica Alba, ko si je v malce bolj uporniškem mladostnem obdobju, ko je še iskala samo sebe ter se želela razlikovati od vrstnikov, omislila telesno poslikavo, a jo danes obžaluje. »Že večkrat sem ga poskušala odstraniti z laserjem, a se ne da. Tatu je še vedno tu,« pravi hollywoodska lepotička.
 

Počastila svoje tri hčerke


Kariero si je ustvarila v filmu, v zadnjih letih pa presedlala v sfere lepotne industrije, čeprav priznava, da je tudi sama zakrivila en ali dva lepotna spodrsljaja. »Imam nekaj tetovaž, a dve obžalujem,« pravi. Prva je z njo že od njenega 17. leta, cvetlična tetovaža sredi vratu na zadnji strani, za drugo pa priznava, da je kot cenena oznaka prodajalk ljubezni, podoba pentlje precej nizko na križu, za katero bi si prav tako želela, da bi izginila.

A čeprav tatuja iz najstniških let obžaluje, zvezdnice to ni ustavilo, da se igli in spretnim rokam umetnika telesne poslikave ne bi nastavila tudi zdaj, v zrelejšem obdobju. »Na dolgo in široko sem razmišljala, kaj bo imelo pomen in simboliko tudi čez leta, kajti dejstvo je, da je marsikaj, kar ti je pomembno pri 17 letih, precej nesmiselno pri 38. A otroci so materi pomembni zdaj, pozneje in za vselej.«
Justin Bieber ima velik del telesa poslikan, a obžaluje le podobo bivše na zapestju. Foto: instagram
Justin Bieber ima velik del telesa poslikan, a obžaluje le podobo bivše na zapestju. Foto: instagram

Zato si je v čast svojim trem otrokom, enajstletni Honor, tri leta mlajši Haven in komaj enoletnemu Hayesu, ki so se ji rodili iz ljubezni s Cashem Warrenom, v kožo odtisnila zvezdne konstelacije njihovih nebesnih znamenj.
 

Zgodovina ljubezni na koži


Odstranjevanje tetovaž je zahtevno, boleče, pa še obnese se ne vselej. Kljub temu je več zvezdniški imen poskušalo kljub bolečini zradirati zmotne obiske umetnikov telesne poslikave. »Bila sem 19-letna budala,« o vtetoviranem priimku na zadnji strani vratu pravi Nicole Ritchie, ki pa si je od treh tetovaž, ki jo motijo, odstranile le najbolj motečo podobo križa nad zadnjico.
Jessica si je vtetovirala zvezdne konstalacije nebesnih znamenj svojih treh otrok. Foto: instagram
Jessica si je vtetovirala zvezdne konstalacije nebesnih znamenj svojih treh otrok. Foto: instagram

Tatu nad ritjo, prav tako križ v spomin na očeta, si je lasersko odstranila Khloe Kardashian, nekateri drugi pa so zmote prekrili z drugačnimi podobami. Justin Bieber se je vtetoviranega obraza bivšega dekleta Serene Gomez poskušal znebiti s senčenjem, »a vsi vseeno vedo, kaj sem imel narisano«, s podobo vešče čez precejšnji del hrbta pa je Kaley Couco poskušala zakriti sledi na minulo ljubezen z Ryanom Sweetingom, saj si je s črnilom vtisnila kar zgodovino njune ljubezni, vse za njiju pomembne datume.


Nekdanji tatu ustnic na roki Demi Lovato zdaj zakriva podoba vrtnice. A to je le vrh ledene gore tetovaž slavnih, za katere si ti želijo, da si jih ne bi dali narediti. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije