SPOMINI

FOTO: Jo prepoznate? Mala navihanka pred dnevi zrušila internet

Šele pred dnevi se je pridružila instagramu in uspešno zbira sledilce.
Fotografija: Triletna navihanka. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Triletna navihanka. FOTO: posnetek zaslona

Ko zvezdniki obujajo spomine, njihovi oboževalci dobijo priložnost, da vidijo, kakšni so bili videti v mladosti ali pa kot otroci. Najboljša priložnost za to so t. i. četrtki za obujanje spominov (Throwback Thursday), kar je hitro spoznala tudi Jennifer Aniston, ki se je šele pred dnevi pridružila instagramu in s svojo prvo objavo »zrušila internet«, saj ljudje niso mogli priti na njeno stran. Če sodimo po prikupni zadnji objavi, bi ga lahko ponovno.

Jennifer je namreč objavila fotografijo, na kateri kot triletna deklica zre neposredno v kamero, na naslednji pa je danes 50-letna Jen s podobnim izrazom na obrazu.

Čeprav se je instagramu pridružila šele pred tremi dnevi, pa ima nekdanja »prijateljica« že več kot 13 milijonov sledilcev. Njena prva objava, na kateri je z vsemi nekdanjimi soigralci iz priljubljene serije, je bila tako priljubljena, da je Jen z njo postavila svetovni rekord, saj je milijon sledilcev zbrala v najkrajšem času doslej: v petih urah in 16 minutah. Pred njo sta postavila rekord britanski princ Harry in njegova žena Meghan, ki sta do milijona sledilcev prišla v petih urah in 45 minutah.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije