DELITEV SKRBNIŠTVA

Bradley Cooper se po ločitvi seli v New York

Zvezdnik in Irina Shayk si bosta skrbništvo nad hčerko delila. Ruska lepotica nikoli ni marala življenja v Los Angelesu.
Fotografija: Irina in Bradley si nič več ne zreta zaljubljeno v oči. Foto: guliver/cover images
Odpri galerijo
Irina in Bradley si nič več ne zreta zaljubljeno v oči. Foto: guliver/cover images

Ko je prejšnji mesec odjeknilo, da je ljubezen ruske lepotice Irine Shayk in hollywoodskega zveznika Bradleyja Cooperja ugasnila, če je verjeti govoricam, zaradi igralčevega spogledovanja s soigralko Lady Gaga, se je v ospredje prerinilo vprašanje, kaj to pomeni za malo Leo, ki je odtujenima zakoncema na svet privekala predlani.
So se med Bradleyjem in Lady Gaga rodila nežna čustva? Foto: guliver/cover images
So se med Bradleyjem in Lady Gaga rodila nežna čustva? Foto: guliver/cover images

Kajti čeprav sta bivša golobčka zatrjevala, da je dobrobit hčerke njuna prva in najpomembnejša prioriteta, se pri razhodih in ločitvah žal to vse prevečkrat izkaže za prazne besede. A zdi se, da sta Bradley in Irina to srčno in iskreno mislila, saj naj bi se že dogovorila, kako bo v prihodnje videti njihova družinska dinamika.


Pri tem nista potrebovala odvetnikov, še listine, ki bi to črno na belem potrjevala, ne, dovolj naj bi bil le njun prijateljski dogovor. Skrbništvo si bosta delila pravično na pol, zaradi česar se je Bradley celo pripravljen iz domačega Los Angelesa preseliti v New York.
 

Tašča živela preblizu


Ko sta se zaljubila in se odločila za skupno prihodnost, se je ruska krasotica modnih brvi zavoljo svojega srčnega izbranca iz New Yorka preselila v Los Angeles, kjer pa se nikoli ni počutila povsem doma, menda tudi, ker je Bradleyjeva mama za njen okus živela čisto preveč blizu.

Njeno srce je kljub ljubljenemu ostalo v New Yorku, kjer je obdržala svoje stanovanje. Tako so se zdaj, ko je zakon splaval po vodi, zlobni jeziki že začeli vrteti, da bo to povzročalo preglavice pri sklepanju dogovora o skrbništvu. A so se motili, kljub filmski karieri se je Bradley pripravljen odpovedati losangeleškemu življenju in postati Newyorčan.


Zaradi Lee se bosta Irina in Bradley preselila v New York. Seveda ločeno, a vendar si želita živeti v istem mestu, ker je to za malčico pač najbolje. »Irini ni nič pomembnejše od njene hčerke. Je odlična in predana mama; vozi jo v parke, na igralne urice, obožuje jo. Zaradi Lee bo storila vse, da z Bradleyjem kljub vsemu ostanejo družina,« pravi vir.

Podobno naj bi za hčerko živel Bradley, od njenega prvega dne povsem vpet v dekličino življenje. Zato si bosta, vsaj uradno, skrbništvo delila na pol, vseeno pa bodo realnost tega dogovora precej določali dokaj hektični poklicni urniki obeh staršev. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije