BO MAMA?

Bo Jennifer Aniston posvojila mehiško siroto?

Jennifer Aniston naj bi že dolgo sanjarila o otroku. Njen bivši iskal izgovore, da ni pravi čas za starševstvo.
Fotografija: Kljub nešteto govoricam o njeni nosečnosti igralka pozna le občutek nošnje umetnega nosečniškega trebuščka.
Odpri galerijo
Kljub nešteto govoricam o njeni nosečnosti igralka pozna le občutek nošnje umetnega nosečniškega trebuščka.

Če bi bile govorice v minulih letih resnične, bi imela Jennifer Aniston že polno hišo otrok. V preteklosti je, kot so trdili najrazličnejši tabloidi, pod srcem namreč že nosila dvojčka, trojčke in že skoraj dolgočasno zgolj enega otroka. A vendar iz te moke nikoli ni bilo kruha. Ob vsem šušljanju o njenih domnevnih nosečnostih ter vrsti že skoraj obsojanj, čemu ni zakorakala na pot materinstva, je lepotici prekipelo. »Moje predstave o srečnem in izpolnjujočem življenju se razlikujejo od želja in predstav drugih. Poleg tega nihče nima pravice obsojati, saj drugi ne vedo, kaj se dogaja za zaprtimi vrati doma vsakega posameznika. Materinstvo in nosečnost sta zame zelo občutljivi temi,« je dejala igralka, ki pa naj bi zdaj, tik pred srečanjem z abrahamom, ki ga praznuje čez dva tedna, vendar postala mamica. Če so govorice tokrat resnične.


Sandra Bullock naj bi ji razkrila čare posvojitve. FOTO: Guliver/x17
Sandra Bullock naj bi ji razkrila čare posvojitve. FOTO: Guliver/x17

Več let naj bi na skrivaj podpirala dve mehiški sirotišnici in jima dajala denar ter svoj prosti čas. »Obožuje preživljati čas z otroki, sploh z dojenčki,« je povedal vir. In očitno so ji med temi obiski oči obstale na deklici, stari komaj 13 mesecev. »Izgubila je očeta in mamico. Ima temne lase in temne oči ter najdaljše trepalnice, kar jih je Jen kdaj videla. Z malčico je nemudoma začutila močno vez. Povsem se je zaljubila vanjo.« Tako močno, da naj bi se odločila, da ji da dom in družino. »Že dlje je sanjarila in si želela posvojiti katerega izmed otrok iz te sirotišnice. To je hotela storiti z zdaj bivšim Justinom Therouxom, a ta je vselej našel kak izgovor ali rekel, da preprosto ni pravi čas za tako velik korak.

Justin je ni pretirano podpiral pri sanjah o posvojitvi. FOTO: Guliver/Cover images
Justin je ni pretirano podpiral pri sanjah o posvojitvi. FOTO: Guliver/Cover images

A zdaj, ko sta se z Justinom razšla, jo vsi prijatelji spodbujajo, naj si vendar uresniči sanje.« Med njimi je menda tudi Sandra Bullock, mamica dveh posvojenih otrok, ki naj bi Anistonovi pomagala z nasveti. »Na srce ji je položila, da bo nekoč že našla svojega moškega in naj je to ne ustavi, da ne bi posvojila otroka kot samska ženska. Ter da je bolje, da se za posvojitev odloči prej kot pozneje.« Jennifer naj bi se z vsem tem strinjala, menda že izpolnila vso potrebno dokumentacijo in zagnala kolesje posvojitvenega postopka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije