VELIKA ŽALOST

Aviciijeva družina prekinila molk

Zahvalili so se za vse prijazne besede in dejanja oboževalcev glasbeniku v čast. 
Fotografija: Avicii januarja. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Avicii januarja. FOTO: Reuters

Družina tragično preminulega slavnega didžeja Aviciija je prekinila molk. Tri dni po glasbenikovi smrti v Omanu, ko še vedno ni znano, zakaj je umrl, se je oglasila njegova družina in se zahvalila za vso podporo, lepe besede in vse počastitve Timu Berglingu v spomin.

»Radi bi se vam zahvalili za vso podporo in ljubeznive besede, ki ste jih zapisali o našem sinu in bratu. Hvaležni smo vsakomur, ki je ljubil Timovo glasbo in ima nanjo lepe spomine. Hvala za vse geste, združevanje, cerkveno zvonjenje in trenutke tišine njemu v čast. Hvaležni smo vam, da spoštujete našo zasebnost v teh težkih trenutkih,« so še zapisali in dodali, da si želijo miru in razumevanja tudi v prihodnjih dneh.

Avicii leta 2013 FOTO: Ap
Avicii leta 2013 FOTO: Ap


Zakaj je mlad in perspektiven glasbenik umrl, še ni znano, je pa policija že potrdila, da smrt ni sumljiva. Tim je imel v preteklosti številne zdravstvene težave, zaradi njih se je tudi za nekaj časa umaknil z glasbenih odrov. Težave mu je povzročal akutni pankreatitis, odstranili pa so mu tudi žolčnik in slepič. Zaradi popivanja je moral že večkrat poiskati zdravniško pomoč. V zadnjih mesecih naj bi se spet prepuščal alkoholnim substancam, zaradi česar so bili njegovi najbližji v skrbeh za njegovo zdravje.

Tisoči so se zbrali, da so počastili njegov spomin. FOTO: Reuters
Tisoči so se zbrali, da so počastili njegov spomin. FOTO: Reuters


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije