GLASBENO TEKMOVANJE

Zala in Gašper razkrila favorita letošnje Eme

Objavljeno 22. februar 2020 16.16 | Posodobljeno 22. februar 2020 15.49 | Piše: P. K.

To je njuna najljubša pesem letošnjega izbora.

Gašper in Zala. FOTO: Instagram
Lanska zmagovalca Eme sta postala Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta s svojim nastopom dvignila kar nekaj prahu. Pesem Sebi je odpotovala v Tel Aviv in v finalnem izboru sta se uvrstila na 15. mesto. Še pred razkritjem velikega zmagovalca pa sta lanska predstavnika razkrila, katera pesem jima je najbolj všeč letos.

V radijski oddaji je Gašper povedal, da mu je najbolj všeč pesem Klare Jazbec, ki se bo predstavila s skladbo Stop the World.

Nastopili bodo Simon Vadnjal s pesmijo Nisi sam, Saška s Še kar lovim tvoj nasmeh, Gaja Prestor z Verjame vase, Ana Soklič s pesmijo Voda, skupina Inmate s pesmijo The Salt, Manca Berlec s pesmijo Večnost, Tinkara Kovač s Forever, Božidar Wolfand Wolf s pesmijo Maybe Someday, skupina Parvani Violet s pesmijo Cupid, Klara Jazbec s Stop the World, skupina IMSET s Femme fatale in Lina Kuduzović s pesmijo Man like u.

Tričlanska žirija bo najprej izbrala superfinalista, končno besedo pa bodo imeli gledalci in poslušalci, ki bodo s telefonskim glasovanjem izbrali zmagovalca.
Deli s prijatelji