NOVA PESEM

Vesna v deželi zveri

Mlada pevka Vesna Kovač je novi videospot snemala v osrčju bloških gozdov.
Fotografija: Nedavno je v svet poslala svojo drugo pesem. FOTO: MARJA BIZJAK AŽMAN
Odpri galerijo
Nedavno je v svet poslala svojo drugo pesem. FOTO: MARJA BIZJAK AŽMAN

Glas Vesne Kovač pozna marsikdo, saj je voditeljica na Radiu 94, letos pa je prvič tudi stopila pred kamero, ko je posnela videospot za svoj prvenec Divje srce. Zdaj predstavlja svojo drugo skladbo Najdi volkove, ki tako kot njen prvenec pomeni moč in samozavest, ki ju Vesni ne primanjkuje. Udarna rock skladba v ospredje postavlja zaupanje vase in strah, ki pravzaprav opogumlja.

Z njo sporoča, da vsak v sebi nosi pogum, da pokaže zobe, da pokaže zver v sebi. Besedilo je napisala sama, za glasbeni del pa je poskrbel Kevin Koradin. Zanjo je Kovačeva s producentom Lenartom Kobalom in Maticem Mikužem posnela videospot v osrčju bloških gozdov, kjer so zime neizprosne, jeseni najlepše, spomladi sveže, poletja pa ravno pravšnja. Bloke, kjer že skoraj deset let živi tudi Vesna, slovijo kot slovenski Tibet, kot dežela volkov in medvedov, tako da bi za videospot za Najdi volkove težko našli boljši kraj. V njem lahko vidimo tudi volkove, ne sicer čisto pravih, njihove vloge so prevzeli tamaskani, inteligentni in močni psi finskega porekla, ki so se odlično odrezali in na snemanju očitno uživali.

Med kadri so raziskovali teren, se podili po prostranih jasah in spotu dodali svojo divjo noto. Vesna je tudi lovka in velika ljubiteljica psov, zato dobro pozna naravo in živali na splošno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije