V PEVSKEM ŠOVU

Slovenec navdušuje Balkan: še Severina je ostala brez besed (VIDEO)

David Amaro je navdušil z izvedbo skladbe, ki jo v originalu prepevata Marija Šerifović in Matija Cvek.
Fotografija: Severina je žirantka v šovu Superstar. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Severina je žirantka v šovu Superstar. FOTO: Mediaspeed

Za slovenskim pevcem Davidom Amarom je nadvse razburljiva izkušnja. Preizkusil se je v hrvaškem šovu Superstar, se uvrstil med 12 najboljših in navdušil žirijo. Čeprav mu preboj v finale ni uspel, je dokazal, kako izjemen vokalist je.

V polfinalni oddaji je Amaro odpel skladbo Pola sunca, ki jo prepevata Marija Šerifović in Matija Cvek. Srbski producent je bil nad njegovo izvedbo navdušen, dejal je celo, da pričakuje, da ga bo po tem nastopu poklicala sama zmagovalka evrovizijske popevke.

Nad njegovo čustveno izvedbo je bila navdušena tudi Severina, ki je dejala celo, da je bil boljši od originala. »Odličen pevec, obvladaš, nimam kaj reči. Navdušena sem,« je dejala Severina, Tonči Huljič pa je dodal, da če obstajata bog in pravica, bo Amaro nastopil v finalu, ki bo na sporedu 9. decembra.

Kljub navdušenju žirantov Amaro ni dobil dovolj glasov gledalcev, zato je obtičal v polfinalu. Čeprav je bil po razglasitvi rezultatov nekoliko razočaran, je lahko ponosen na vrhunske nastope, ki jih je v šovu prikazal.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije