SAM DOMA 2

Se je Trump vsilil v ta legendarni film? Tako je odgovoril na izjavo režiserja

Gre za film Sam doma 2, ki je po 30 letih še vedno velika uspešnica prav v času okrog božiča.
Fotografija: Donald Trump FOTO: Scott Morgan Reuters
Odpri galerijo
Donald Trump FOTO: Scott Morgan Reuters

Bivši predsednik ZDA Donald Trump je v četrtek odločno zanikal trditve Chrisa Columbusa, režiserja uspešnice iz leta 1992 Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku, da se jim je med snemanjem vsilil za manjšo vlogo v filmu. Trump trdi, da brez njega film ne bi postal tako uspešen.

Columbus je že leta 2020 povedal za Business Insider, da so med snemanjem pristopili k hotelu Plaza pri Centralnem parku, ki je bil takrat v Trumpovi lasti. Želeli so snemati v avli znamenitega hotela, kar jim je Trump odobril pod pogojem, da tudi sam nastopi v filmu. »Vsilil se je v film,« je pojasnil režiser.

Omenjeni intervju je začel tudi letos v času božičnih praznikov krožiti skupaj s filmom po ameriških medijih in Trump se je tokrat odzval. »Takrat sem bil zelo zaposlen in nisem imel namena storiti tega. Bili so zelo prijazni in predvsem vztrajni. Strinjal sem se in to je to. Ta majhna vloga je poletela kot raketa in film je bil in je še vedno uspešen, še posebej okrog božiča. Če me niso hoteli, zakaj so me potem dali v film in me obdržali v njem več kot 30 let?«, se je na svojem družbenem mediju Truth Social vprašal Trump.

Trump v filmu glavnega igralca otroka Macaulayja Culkina sreča v avli hotela Plaza in z njim izmenja nekaj besed. Vodilni predsedniški kandidat republikancev se je na podoben način pojavljal tudi v drugih filmih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije