PRVO POLFINALE BO 7. MAJA

Presenečenje na evrovizijskih stavnicah: Hrvaška ni več prva, Slovenija pa je trenutno na ...

Stavnice zdaj največ možnosti za zmago dajejo švicarskemu predstavniku Nemu. Raiven uvrščajo na 20. mesto.
Fotografija: Marko Purišić nastopa pod umetniškim imenom Baby Lasagna FOTO: Marko Prpic/pixsell Pixsell
Odpri galerijo
Marko Purišić nastopa pod umetniškim imenom Baby Lasagna FOTO: Marko Prpic/pixsell Pixsell

Naši južni sosedje Hrvati imajo pred letošnjo Evrovizijo velike upe. Njihov predstavnik Baby Lasaga je namreč na stavnicah dolgo veljal za glavnega favorita za zmago na tem tekmovanju. Kot razkriva spletna stran eurovisionworld.com, ki na enem mestu zbira kvote na stavnicah, pa mu stavnice zdaj ne dajejo več največ možnosti za zmago. Največ jih dajejo švicarskemu predstavniku Nemu.

Švicarju 19, Hrvatu 16 odstotkov možnosti

Omenjena spletna stran Baby Lasagni zdaj daje 16 odstotkov možnosti za zmago, Nemu pa 19 odstotkov. Hrvaškega predstavnika je sicer na prvo mesto uvrščala kar celoten marec. V tem mesecu sta mu bili največji tekmici ukrajinski predstavnici alyona alyona in Jerry Heil, ki sta imeli le nekaj odstotkov manj možnosti za zmago. V času pisanja tega članka pa ju je spletna stran eurovisionworld.com z 9 odstotki možnosti za zmago razglaša šele kot peti favoritki za zmago. 

Trenutno stavnice veliko možnosti dajejo italijanski predstavnici Angelini Mango in Nizozemcu Joostu Kleinu. Prvi se danes pripisuje 13 odstotkov možnosti za zmago, drugemu pa 10 odstotkov. Kaj pa slovenski predstavnici Raiven? Ta ima en odstotek možnosti za zmago.

Že nekaj časa je znano, da bo Raiven nastopila v prvem polfinalu, ki bo 7. maja. V njem bo nastopila kot deveta nastopajoča.

Drugo polfinale bo na sporedu 9. maja, veliki finale pa 11. maja. Upajmo, da bomo v finalu videli tudi našo predstavnico.

image_alt
Ne boste verjeli, kako mladostno mamo ima naša znana pevka (VIDEO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije