Predstavitvena informacija

»Morbius«: Jared Leto v vlogi (proti)junaka

Ker so na repertoar kinematografov v zadnjih dveh letih vplivale različne epidemiološke situacije, so bili gledalci prikrajšani za številne naslove. Toda obstajajo filmi, ki so tako edinstveni, da je bilo vredno tako dolgo čakati. Med takimi je vsekakor Morbius.
Fotografija: FOTO: Con Film
Odpri galerijo
FOTO: Con Film

V akcijskem trilerju, ki prepleta tudi druge žanre, slavni Jared Leto uteleša znanstvenika Michaela Morbiusa, ki trpi za redko krvno boleznijo. S skrivnostnim poskusom mu uspe ozdraveti, toda neobvladljivi simptomi spremenijo Morbiusa v zver z nepojmljivimi močmi. Nekateri bi rekli, da je postal živeči vampir s prekletstvom. Za druge pa je to dar, ki ga je treba izkoristiti – toda s kakšnim namenom? Kakšne skrivnosti skriva nova Marvelova legenda? Film bo v naših kinodvoranah od 31. marca, vstopnice pa so že v predprodaji.

Čeprav se na prvi pogled zdi, da zgodbo ovija mračno in nekoliko zastrašujoče vzdušje, vam ni treba skrbeti. Morbius je tiste vrste lik, ki se zna s svojimi novimi navadami in močmi zelo ironično pošaliti, predvsem s svojimi sovražniki. Seveda pa so tu še drugi liki, ki izvrstno dopolnjujejo svet, v katerem se znajde naš glavni »junak«. Treba pa je omeniti, da se Morbius ne bojuje samo s hudobneži, temveč pogosto tudi sam s sabo. Notranji konflikt in boj za pravičnost sta odlični sestavini za navdihujoč zaplet nove Marvelove uspešnice. Česa bi si lahko še želeli, če imamo v enem filmu Jareda Leta, ki se občasno spremeni v vampirsko zver?

FOTO: Con Film
FOTO: Con Film

FOTO: Con Film
FOTO: Con Film


Naročnik oglasne vsebine je Con Film

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije