SLOVENSKI ZVOKI

Jodlarica Tadeja jo bo slekla

Seveda pa bodo Slovenski zvoki tudi to zimo sila dejavni pri navijanju in spodbujanju naših smučarskih skakalcev, še posebno enega med njimi, in sicer Timija Zajca, ki je tako ali tako njihov sedmi član.
Fotografija: Včasih je šla Tadeja tudi na mizo in zapela in zajodlala.
Odpri galerijo
Včasih je šla Tadeja tudi na mizo in zapela in zajodlala.

Fantje iz skupine Slovenski zvoki jo bodo čakali, pravijo, saj svoje Tadeje Avbreht, odlične pevke, ki obvlada tudi jodlanje, ne bi zamenjali. Res pa si bodo morali za obdobje, ko bo Tadeja doma, namesto polk in valčkov bo namreč pela uspavanke, pomagati s katero drugo, začasno pevko. Kot nam je povedala Tadeja, s Sandijem pričakujeta naraščaj konec novembra, a se bodo začasno razšli že oktobra, saj takrat moški del ansambla odhaja na turnejo po ZDA, Američane bodo en mesec zabavali na njihovem Oktoberfestu. Decembra, ki je po pravilu za muzikante eden najbolj donosnih mesecev, poleg poletnih, seveda, bodo zanjo našli začasno zamenjavo, januarja pa se običajno vse umiri in muzikanti nimajo prav dosti dela. Tadeja računa, da se bo fantom pridružila maja. In spet oblekla narodno nošo.
Tadeja Avbreht ne more več skrivati trebuščka. FOTOGRAFIJE: OSEBNI ARHIV
Tadeja Avbreht ne more več skrivati trebuščka. FOTOGRAFIJE: OSEBNI ARHIV
Začasno bo slekla narodno nošo.
Začasno bo slekla narodno nošo.

Slovenski zvoki in Timi Zajc

Seveda pa bodo Slovenski zvoki tudi to zimo sila dejavni pri navijanju in spodbujanju naših smučarskih skakalcev, še posebno enega med njimi, in sicer Timija Zajca, ki je tako ali tako njihov sedmi član. Tako se vsaj pošalijo, saj je Timi sin Boštjana Zajca, člana ansambla, in ker Timi prav tako zna in rad raztegne meh ali zaigra na kontrabas, se jim takrat, ko ima čas, z veseljem pridruži. Vsi fantje so seveda njegovi zvesti navijači in ga, če se le da, spodbujajo na tekmah.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije