NOVA PESEM

Maja bo letošnje poletje zelo nežna

Moči je pevka in voditeljica Maja Oderlap združila s člani Ansambla Naveza. Nastala je nežna balada, videospot zanjo so posneli v dvorcu Gutenbuchel.
Fotografija: Na snemanju videospota je blestela v elegantni dolgi rdeči obleki.
Odpri galerijo
Na snemanju videospota je blestela v elegantni dolgi rdeči obleki.

V najnovejši ljubezenski baladi z naslovom Nežno so združeni glasovi pevke Maje Oderlap in skupine Naveza. Gre za njihovo prvo glasbeno sodelovanje.
Maja Oderlap to poletje razvaja z novo balado Nežno. FOTOGRAFIJI: Petra Mesarič
Maja Oderlap to poletje razvaja z novo balado Nežno. FOTOGRAFIJI: Petra Mesarič

»Ne pomnim, kdaj je bila pri ustvarjanju skladbe, snemanju in nastajanju videa prisotna tako dobra energija. Zato verjamem, da bodo poslušalci to začutili,« je nad končnim izdelkom navdušena Maja Oderlap, sicer znana tudi kot voditeljica. Pod njeno balado Nežno sta se podpisala dva Roka, modrijan Rok Švab, ki je avtor glasbe, in Rok Lunaček, ki je prispeval besedilo.

»Po izjemno uspešnih zaljubljenih pesmih je zdaj prišel čas za nekaj nežnega. V tem hitrem tempu življenja nam ostane tako malo časa za nežnost, pa vendar si je vsi želimo. Ko sem slišala melodijo, me je takoj prepričala. Besedilo mi je pisano na kožo. Glasba pa je tako in tako pomemben del mojega življenja in fino se je z njo malo pocrkljati,« pravi rdečelasa Maja. O tem, koga bi povabila k sodelovanju, ni dolgo razmišljala, saj s fanti iz Naveze že dolgo prijateljuje.
 

Zapuščenemu rastlinjaku vdihnili življenje


Za snemanje videospota so fantje in dekle izbrali dvorec Gutenbuchel, ki stoji v neposredni bližini Šoštanja, a je skrit med gostim drevjem. »Vsak, ki stopi v ta svet, je očaran. Zanj prostovoljno in brezplačno skrbi Mateja Kumer s še par entuziasti, ki si ga želijo zaščititi pred propadom. Ko je Mateja odklenila vrata, mi je poskočilo srce, tako všeč mi je bilo,« še pove Maja. Za dvorcem so našli zapuščen rastlinjak in mu na dan snemanja vdihnili življenje.


Za videopodobo je skrbela res velika ekipa, v spotu pa sta se fantom iz Naveze in Maji pridružila še pevka Ana Golavšek in njen Jernej. »Nastali so res unikatni posnetki, v katerih bo prikazan del naše kulturne dediščine, za katero si želim, da bi do nje imeli boljši odnos,« iskreno pove Maja. »Kar malo smo zasopihani, saj smo na snemanju večkrat prehodili tudi sto in več stopnic. A se je splačalo (smeh),« priznavajo fantje iz Naveze. Priredbo balade sta skupaj ustvarila Dušan Zore in Rok Švab, fotoaparat pa je vzela v roke kar Rokova Petra Mesarič. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije