KRALJ LJUDSKIH SRC

Werner znorel zaradi Janševe vlade in poslal sporočilo

Objavljeno 19. junij 2020 19.53 | Posodobljeno 19. junij 2020 22.30 | Piše: M. U.

Znani pevec se je odzval na zadnji porast okuženih s koronavirusom.

Pevec Werner. FOTO: Igor Mali, Delo
Ob vse glasnejših opozorili, da je pred nami drugi val koronavirusa, in v dneh, ko vlada razmišlja o novih ukrepih za omejitev širjenja virusa, se je oglasil tudi kralj ljudskih src Werner.
Infektologinja Logarjeva: Čas je za ukrepanje
»Čas je, da nas začne skrbeti in uvedemo določene ukrepe,« je v zvezi s porastom okužb z novim koronavirusom v zadnjih dneh v Sloveniji poudarila Mateja Logar z ljubljanske infekcijske klinike.

Kot je dejala v izjavi za STA, je na srečo situacija trenutno še taka, da gre za vnesene primere okužb iz držav na območju bivše Jugoslavije.
 


Tako je objavil daljši zapis, ki ga je naslovil Ne kažite s prstom na narod, kjer pravi: » Če rabite drugi val, da porabite te vaše proklete maske tudi povejte narodu jasno inglasno.. Pa ljubi bom,,,nehajte se pa delat norca z narodom.«Pevec tako ugotavlja, da pristojni po eni strani opozarjajo, da smo se po koncu epidemije preveč sprostili, po drugi strani pa so odprte meje z državo, kjer je okužb veliko. Werner tako politikom polaga na srce: »Stopite vsaj enkrat v čevlje drugega in se vprašajte, kaj je treba narediti za dobro Slovenije in blaginjo ljudi.«

 
Deli s prijatelji