PRVOROJENKA

Voditelj prvorojenki nadel zanimivo japonsko ime

Taiji Tokuhisa in njegova Ana sta se razveselila prvega otroka
Fotografija: Njegova lepa žena je pred kratkim na podelitvi naslova fatalni moški ponosno pokazala nosečniški trebušček. FOTO: MEDIASPEED.net
Odpri galerijo
Njegova lepa žena je pred kratkim na podelitvi naslova fatalni moški ponosno pokazala nosečniški trebušček. FOTO: MEDIASPEED.net

Voditelj jutranjega programa na Planet TV Taiji Tokuhisa je v leto 2022 vstopil v novi, najlepši življenjski vlogi. Očka je postal pri skoraj petdesetih letih, ob začetku novega leta je namreč njegova žena Ana v jeseniški porodnišnici povila deklico, ki sta ji nadela nadvse zanimivo ime – Julija Aiko.

Takole sta sporočila veselo novico. FOTO: INSTAGRAM
Takole sta sporočila veselo novico. FOTO: INSTAGRAM
Deklica nosi tako slovensko kot tudi japonsko ime, Aiko pa v japonščini pomeni otrok ljubezni oziroma ljubljena. »Dobila sva najlepše možno darilo. Princeska je najin svet postavila na glavo,« je ponosni očka zapisal ob fotografiji, ki jo je na družabnem omrežju instagram delil s sledilci in prijatelji.

Voditelj in Ana sta par že petnajst let, pred petimi leti sta si obljubila večno zvestobo in v enem od intervjujev iskreno priznala, da se je pri njiju zelo kmalu po tistem, ko sta se spoznala, pojavila želja po naraščaju, a sta potrebovala dolgo časa, da se jima je tudi uresničila. Zadnje dni neizmerno uživata v trenutkih s prvorojenko, hvaležna, da imata zdaj vse, kar sta si v življenju tudi resnično želela.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije