IGRALSKI PRVENEC

VIDEO: Ste videli to reklamo z Melanio v glavni vlogi?

Ko je bodoča prva dama ZDA gagala ...
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Preden je postala prva dama ZDA, je bila Melania Trump manekenka. Krasila je naslovnice številnih revij, posnela pa je tudi reklamni oglas. Enega je posnela tudi leta 2005, leta, v katerem se je poročila z Donaldom Trumpom. V njem je pokazala, da se zna tudi pošaliti. Reklama je črno-bela, dogaja pa se v laboratoriju dveh norih znanstvenikov. Na eni izmed miz leži Melania, na drugi pa raca, simbol podjetja Aflac, za katero so snemali reklamo. Eden izmed znanstvenikov drugemu pojasni, da namerava zamenjati glasove Melanie in race, kar mu tudi uspe. Na koncu 30-sekundnega oglasa raca spregovori z Melanijinim glasom, Melania pa zagaga, pa tudi njene noge se spremenijo v račje.
Kako se je kot igralka odrezala Melania, lahko preverite na spodnjem videoposnetku.

Reklamo z Melanio so iz arhiva potegnili, ko se je predstavnik Aflaca pred dnevi srečal s Trumpom v Beli hiši, predsednik pa je ob tej priložnosti opozoril, da je pred leti Melania zanje posnela reklamo.
Se je pa Melania pojavila tudi v filmu Zoolander, a v njem ni spregovorila, zato ima oglas za Aflac za svoj igralski prvenec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije